Bundesliga 2019/2020
- sirokibrig
- Web Admin
Bundesliga 2019/2020
Nova sezona, novi topic
- sirokibrig
- Web Admin
Re: Bundesliga 2019/2020
Perišić i definitivno u Bayernu. Posudba godinu dana za 4,5 miliona eura + otkup nakon toga za 20 miliona ako budu zadovoljni.
Bayernu je baš falilo krilo, u Perišiću su sigurno dobili top igrača, zna njemački, igrao u Njemačkoj, nema adaptacije i sigurno ce bit pojačanje.
Bayernu je baš falilo krilo, u Perišiću su sigurno dobili top igrača, zna njemački, igrao u Njemačkoj, nema adaptacije i sigurno ce bit pojačanje.
+ Kovac i Salihamidzic na klupi.
Svi preduslovi da bude uspjeh su tu. Sve je do njega.
Svi preduslovi da bude uspjeh su tu. Sve je do njega.
Edo wrote:+ Kovac i Salihamidzic na klupi.
Svi preduslovi da bude uspješna sezona za Borussiju su tu.
Malo sam ti prepravio post

- sirokibrig
- Web Admin
Zašto Bosanci ne vole Kovača?
Protiv njega nemam nista, samo mislim da nije trener za Bayern. Isto mislim i za Salihamidzica... da nisu bivsi igraci, nikada ne bi radili u Bayernu. Prosle sezone nije dobio otkaz jer bi Hoeness tako potpisao i svoj odlazak iz kluba koji je uspio odloziti za godinu dana. Ancelotti je 2017. otjeran a imao je manje los start nego ovaj.
Perisic u 2019. godini ne moze biti pojacanje i ne smije biti prva opcija na krilu u klubu kojem bi cilj trebao biti da osvoji Ligu prvaka.
Perisic u 2019. godini ne moze biti pojacanje i ne smije biti prva opcija na krilu u klubu kojem bi cilj trebao biti da osvoji Ligu prvaka.
- sirokibrig
- Web Admin
Perišić iz HR reprezentacije je pojačanje za bilo koji klub na planeti. Čovjek koji je najzaslužniji za srebro Hrvatske na SP-u.
sirokibrig wrote:Perišić iz HR reprezentacije je pojačanje za bilo koji klub na planeti. Čovjek koji je najzaslužniji za srebro Hrvatske na SP-u.
pa jest taj iz reprezentacije, samo sto on u klubu bas i ne prenese te igre najbolje

- sirokibrig
- Web Admin
Honi wrote:sirokibrig wrote:Perišić iz HR reprezentacije je pojačanje za bilo koji klub na planeti. Čovjek koji je najzaslužniji za srebro Hrvatske na SP-u.
pa jest taj iz reprezentacije, samo sto on u klubu bas i ne prenese te igre najboljeja koliko sam pratio Inter prosle godine, svaku cetvrtu je igrao dobro.
U Interu niko nije igrao dobro, bolesna atmosfera je tamo vladala. Meni taj klub nije jasan. Mislim da ćete vrlo brzo sjetiti se šta ste pisali o Perišiću i vidjeti koliko ste bili u krivu.
Ja bih volio vjeruj mi.
Mada više mislim da će Mourinho zamijeniti Kovača prije Božića
Mada više mislim da će Mourinho zamijeniti Kovača prije Božića

Perisic ima problem s glavom i oscilira od odličnog do ocajnog.
Najgore je sto obično dok je na vrhuncu forme onda odjednom krene downhill
Vjerujem da će imat velik motiv u Bayernu i da će dobro krenuti.. u svakom klubu je bio odličan u pocetku
Najgore je sto obično dok je na vrhuncu forme onda odjednom krene downhill
Vjerujem da će imat velik motiv u Bayernu i da će dobro krenuti.. u svakom klubu je bio odličan u pocetku
- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
- Club: FKS, Pep Guardiola
Bit ce pojačanje
Ovaj Bayern nije ništa posebno, treba im pola nove ekipe
Borussia je svakako favorit
Ovaj Bayern nije ništa posebno, treba im pola nove ekipe
Borussia je svakako favorit
- sirokibrig
- Web Admin
I Mandžukić na posudbi u Bayernu! 

Ne razumijem poslovanje Bayerna. Ajd koliko toliko su sredili odbranu. Pavard i Hernandez su upgrade.
Mislim Perisic i Mandzukic su okej za Bayernligu, ali neki veći uspijeh? Ni govora
Mislim Perisic i Mandzukic su okej za Bayernligu, ali neki veći uspijeh? Ni govora
1967-68, 1984-85, 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19