sarma i proja wrote:Žurka može da počne, tu su svi napaćeni, Herkules, Srdjan i kom
Zašto si mene izostavio.

Vi ćete uvijek biti i ostati FMP u mom svijetu. Zvezda je mrtva

sarma i proja wrote:Žurka može da počne, tu su svi napaćeni, Herkules, Srdjan i kom
Kingdom of Montenegro wrote:kockarinho wrote:A ko je napravio?
Saradnja Zvezda - FMP i nekadasnja Partizan - Igokea su samo saradnje, sva cetiri kluba su i dalje postojala dok se
Cedevita "udala" u Ljubljanu i postala jedan klub sa Olimpijom.
Zamisli da sad Misko kaze, idem u Zagreb, novi klub se zove Mega Cibona, mislim..![]()
Kada bi svi isfrustrirani vlasnici sportskih klubova uradili ovo sto i Tedeschi na sta bi sport licio..
Poredis neuporedivo herkules.
SARADNJA Zvezda - FMP veli
ajkula968 wrote:Jebo sve ako sam ja u svom pola vijeka dugom zivotu sreo neku grupaciju ljudi koja nema veze sa realnoscu koliko je to slucaj sa navijacima kk partizan.
Hipnotisana gomila.
Kingdom of Montenegro wrote:kockarinho wrote:A ko je napravio?
Saradnja Zvezda - FMP i nekadasnja Partizan - Igokea su samo saradnje, sva cetiri kluba su i dalje postojala dok se
Cedevita "udala" u Ljubljanu i postala jedan klub sa Olimpijom.
Zamisli da sad Misko kaze, idem u Zagreb, novi klub se zove Mega Cibona, mislim..![]()
Kada bi svi isfrustrirani vlasnici sportskih klubova uradili ovo sto i Tedeschi na sta bi sport licio..
Poredis neuporedivo herkules.
SARADNJA Zvezda - FMP veli
Ne zna se koliko će novca FMP dati Zvezdi, novi klub će igrati u "Pioniru", a trenirati u Železniku.
FMP postaje KK Crvena zvezda Beograd. Zvezda ustupa ime u vremenu trajanja reorganizacije, " rekao je novi predsednik Zvezde
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests