Komentari na Olimpijadu
- sirokibrig
- Web Admin
- sirokibrig
- Web Admin
Re: Komentari na Olimpijadu
Izvolite gospodo, Olimpijada samo sto nije počela....
Ja se nadem olimpiada sta brzo da zavarshi jer svaki dan ce imati tuga kad to gledam. Nakon OI ce bide laksije zaboraviti sranje ponasanje nasim kosarkara an priprema ali i savez, a i kiks Rukometasa sa jedan gol i vaterpolistima.
Ali dok traje ce imam dipresija posebno kada pocni kosarkarski i rukomet turnira.
Ali dok traje ce imam dipresija posebno kada pocni kosarkarski i rukomet turnira.

- sirokibrig
- Web Admin
Ova ceremonija je najveće sranje ikad. Glupi nezanimljivi pjegavci
Mogu si mislit komentare Sandre Perković koja je sigurno dok čeka da izađe na stadion prokomentirala u svom damskom stilu da joj se sere od otvaranja ili tako nešto
I ja danas ne odem piti da gledam ovo sranje

Mogu si mislit komentare Sandre Perković koja je sigurno dok čeka da izađe na stadion prokomentirala u svom damskom stilu da joj se sere od otvaranja ili tako nešto

I ja danas ne odem piti da gledam ovo sranje

Jebala ih meri popins i svi ratari ovog sveta.
Zlatorog - Partizan 72:62 SAT, 19.11. 16:00 ho ho ho
- Kingdom of Montenegro
- Hall of Fame
Zastavu Burkine Faso nosi Severina Nebi.Ne bi,ne bi
.

- sarma i proja
- Web Admin
očajno otvaranje.
Crvena zvezda, doktor Čović, Mića Pavkov - sveto trojstvo.
- Ban Ki-Mun pozvao svet da prekine sukobe
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki-Mun upravo je, pet minuta pred početak svečanog otvaranja Igara, objavio "olimpijski poziv" planeti da, sve njene države, objave mir tokom trajanja Olimpijskih igara.
Jebeni pion-idiot.
Zlatorog - Partizan 72:62 SAT, 19.11. 16:00 ho ho ho
Evo američki oslobodioci baš planiraju prestati ubijati Sirijce nakon ovog poziva

Mićo pomiješao Delpa i Felpsa, i rekao da je Đoković prvi na svijetu.
To samo od većih bisera
Hrvatski Milojko Pantić
To samo od većih bisera

Hrvatski Milojko Pantić

E sad idem spavat ujutro ću vidjet ko je uplaio baklju...tipujem na Luku Modrića.
- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
- Club: FKS, Pep Guardiola
Osim u rukometa prazno na tribine. Rukometa ima svoji armija navivaca koj sheta kros evropa dok ostali sportova nema.
U Kina, Grcka, Australija domacina napunile tribine. Ovim engleze ludi ne hi zanimava.
Engleski shock: Interesa "nula" za Olimpiйski igrama

Organizatori Ljetnih Olimpijskih igara u Londonu najavio početak hitnu istragu u aferi šupljina povezana s gotovo svim prostorima na početku natjecanja.

Prazne rasprave sažeti izinatiov vikenda natjecanja u plivanju, gimnastika, košarka, mali nogomet, odbojka na plaži ... iako, kako tvrde organizatori je akreditiranih osoba i dali ulaznice za tih mjesta.
"Mi smo u šoku zbog nedostatka interesa u igrama. Organizacijski odbor će provesti punu istragu i da će se dogoditi, jer je sramota za nas i za Englesku "- rekao je ministar kulture, sporta i medija u Velikoj Britaniji, Jeremy Hunt.

"Sljedeći dani će učiniti sve što je u našoj moći da ispunite borilishtata. Mi znamo da su ti prostori akreditirani, za tvrtke koje su naši sponzori. Ali dolku oni nastaviti koristiti ulaznice onda ćemo morati pronaći drugi način za popunu stavove. To se mora hitno riješiti "- pomoćni Hunt.

A sada na engleskom pokušavate ispuniti neke od prostora i organizirane posjete djece iz sportske škole, vojnika, organiziranih grupa ... Ali, to je rješenje?

U Kina, Grcka, Australija domacina napunile tribine. Ovim engleze ludi ne hi zanimava.
Engleski shock: Interesa "nula" za Olimpiйski igrama

Organizatori Ljetnih Olimpijskih igara u Londonu najavio početak hitnu istragu u aferi šupljina povezana s gotovo svim prostorima na početku natjecanja.

Prazne rasprave sažeti izinatiov vikenda natjecanja u plivanju, gimnastika, košarka, mali nogomet, odbojka na plaži ... iako, kako tvrde organizatori je akreditiranih osoba i dali ulaznice za tih mjesta.
"Mi smo u šoku zbog nedostatka interesa u igrama. Organizacijski odbor će provesti punu istragu i da će se dogoditi, jer je sramota za nas i za Englesku "- rekao je ministar kulture, sporta i medija u Velikoj Britaniji, Jeremy Hunt.

"Sljedeći dani će učiniti sve što je u našoj moći da ispunite borilishtata. Mi znamo da su ti prostori akreditirani, za tvrtke koje su naši sponzori. Ali dolku oni nastaviti koristiti ulaznice onda ćemo morati pronaći drugi način za popunu stavove. To se mora hitno riješiti "- pomoćni Hunt.

A sada na engleskom pokušavate ispuniti neke od prostora i organizirane posjete djece iz sportske škole, vojnika, organiziranih grupa ... Ali, to je rješenje?

Rakamet who?
Biciklistička trka satrala je apsolutni rekord po broju gledatelja!

Biciklistička trka satrala je apsolutni rekord po broju gledatelja!