Eurobasket 2011 - pred natjecanje!

User avatar
Peppermint Park Ranger
Hall of Fame
Hall of Fame
Posts: 59586
Joined: 11 Aug 2007
Club: FKS, Pep Guardiola
Location: Walter

Re: EuroBasket 2011

Postby Peppermint Park Ranger » 19 Aug 2011

Tuma wrote:Uf tooth

Ali mogu sasvim lako zamisliti odredjene osobe kako nakon petog popijenog slučajno izgovore pogrešno...
Icon_PPR


c012


Icon_BTTNek nam se Jazvin vratio Icon_povraca
Image Image

User avatar
srdjan
Hall of Fame
Hall of Fame
Posts: 49669
Joined: 23 Aug 2007

Re: Eurobasket 2011 - pred natjecanje!

Postby srdjan » 30 Aug 2011

Moja mala analiza i prognoza turnira i timova

A grupa
grupa smrti u kojoj igraju euro-prvak,svjetski viceprvak i 3.na svijetu scared0008 ne samo to nego su tu i neugodni Britanci,domaćini iduće OI.
Španija-prvi favorit turnira,kao i na zadnjih par EP i SP gdje Ameri nisu došli s A timom. Koliko god se činili nepobjedivi,ostaje za njih bolna činjenica da su s ovim timom,njihovim najboljim svim vremena uzeli samo 2 zlata. Mislim da ovaj put teško mogu omanuti. Pa njima je Sančez 13.igrač i osim Sade svi su maltene vrhunski igrači. Mnogo su jači nego na SP, a tamo bi siguran sam uzeli zlato da nas nisu kenjale trojke tooth mislim da sigurno osvajaju,najjači su,kao mi 90-ih. Space shuttle za sve ostale.
Litva-po meni jedini tim koji može pomrsiti račune za zlato Španiji. Vratili su starce Šarasa i Kaukenasa,tu je opet i Songaila,ali nema lidera Kleize. Zanimljivo ova tradicionalno šuterska ekipa danas je po meni jača u unutarnjoj nego vanjskoj liniji. Kšištof, Valanciunas, Jankunas. S druge strane na bekovima su tanki. Mislim da im Šaras definitivno nije trebao,on je kao i Papaloukas u downhillu tooth No,Kaukenas i Gecevicius su tu za sigurne trojke, a mogu poludjeti i svi ostali, tu baš svako zna šutnuti za 3. Trebat će im takav dan sa Špancima kao lani protiv Argentine. Mogu dobiti Španiju,ali ako ih ne krene šut mogu izgubiti od svakog. Valancijunasu je ovo ipak prvo prvenstvo,a već ga guraju kao jednog od lidera.
Turska Icon_povraca -mislim da će oni biti razočarenje prvenstva. Oni su tim sa deficitom kvalitetnih igrača još im je otpao Erden i vrlo su tanki na 5, Kanter je još prezelen.
Poljska-umjesto Logana sad imaju po meni još boljeg Kelatija,ali teško da mogu ikoga iznenaditi,možda Britance.
Britanije- Luol Deng će pokušati sam, čudim se da im ne igraju svi najbolji,a ovo im je zadnje zagrijavanje pred OI. Ja sam vjerovao da bi oni mogli biti tim koji će iznenaditi na OI. Ovako,tko zna,možda iznenade Tursku.
Portugal- ni da im je Murinjo trener ne bi nikog dobili u ovoj grupi.

Dakle,1.Španija 2. Litva 3.Turska 4.VB 5.Poljska 6.Murinjo

B grupa
Druga najteža grupa prvenstva.Luda grupa sa 4 podjednake reprezentacije.
Srbija-dovoljno sam napisao o ovoj Dudinoj selekciji Icon_povraca motzz
Francuska- dark horse prvenstva, nemaju godinama rezultata, ali nikad jači nisu bili. Okupili su brdo NBA igrača, fizički su najmoćniji tim na svijetu uz Amere, imaju lidera Parkera, mislim da imaju sve preduvjete za lijep uspijeh.Ali ozljedio im se Turiaf i onaj rezervni plej što je hendikep,a uz to problem im je što maltene prvi put igraju zajedno u ovom sastavu.
Njemačka-petorka sa najboljim šuterom Evrope uz Navara Šafarcikom, Jaglom, talentiranim Benzingom Dirkom i Kamanom je jedna od najjačih na prvenstvu,ali klupa im je jako tanka. Ekipa u kojoj sve počinje od Dirka i ovisi o njemu. Po meni siguran 1/4 finalist.
Italija-i oni su konačno okupili najbolje-Belinelli,Gallinari,Mancinelli i Bargnani u klase,uz njih dodajte Mordente i Heketa. Spremaju veliki povratak na svjetski vrh, također siguran sam skinut će nekog od gornja 3.
Izrael je također vrlo neugodan iako im Casspi izgleda ne igra.
Latvija ne bi trebala nikog dobiti.

Sutra C i D.
Slaviša Kokeza!

User avatar
Srle8
Hall of Fame
Hall of Fame
Posts: 29644
Joined: 05 Mar 2008

Re: Eurobasket 2011 - pred natjecanje!

Postby Srle8 » 30 Aug 2011

Koga tvoje budlaste analize zanimaju na ovom forumu ows Ti ne znas koji igrac igra na kojoj poziciji igra za pocetak. Koje god kosarkasko prvenstvo si ti prognozirao bilo je sasvim drugacije od tvojih nostradamovskih vizija Icon_Fakti
Zlatorog - Partizan 72:62 SAT, 19.11. 16:00 ho ho ho

User avatar
srdjan
Hall of Fame
Hall of Fame
Posts: 49669
Joined: 23 Aug 2007

Re: Eurobasket 2011 - pred natjecanje!

Postby srdjan » 30 Aug 2011

Ako ćemo tako ti nisi nikad ništa pogodio jer svake godine prognoziraš Zvezdi titulu lol
Kome sam to pogriješio poziciju ako se smije znati Icon_cese
Slaviša Kokeza!


Return to “Eurobasket 2011”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest