srbija - litvanija
svaka cast za ospeh, ali nije isto biti treci i cetvrti.
daj boze medalju
utakmica za bronzu
- sarma i proja
- Web Admin
utakmica za bronzu
Crvena zvezda, doktor Čović, Mića Pavkov - sveto trojstvo.
Re: utakmica za bronzu
ovde ce psiha igraca biti vazna! Sabonisi su malo odmoreniji, i ocekivali su da ce igrati za bronzu! Srbija je kvalitetnija, ali malo razdrmana, dakle, po mome, bit ce izjednaceno!
I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
balota wrote:Troglav > Hajduk, Hajduk = Barcelona, Troglav > Barcelona...
I kvalitet je tu negde
Imam rodjendan, ali cu se vratiti da odgledam utakmicu
Ipak mi je stalo da uzmemo bronzu...
Iako je i 4 mesto uspeh
Iako je i 4 mesto uspeh
Ne zna se koliko će novca FMP dati Zvezdi, novi klub će igrati u "Pioniru", a trenirati u Železniku.
FMP postaje KK Crvena zvezda Beograd. Zvezda ustupa ime u vremenu trajanja reorganizacije, " rekao je novi predsednik Zvezde
Valjda Äe to Srbija pobjediti. Jedino jih može sjebat psiha zbog sinoÄnjeg poraza.
Litvance ne mogu vidjet, isto ko Amerikance. Za mene to nije košarka. Ono što igraju ove dve ekipe je košarka kakvu bi igrali fudbaleri. Bez inteligencije...

Litvance ne mogu vidjet, isto ko Amerikance. Za mene to nije košarka. Ono što igraju ove dve ekipe je košarka kakvu bi igrali fudbaleri. Bez inteligencije...

Tuma wrote:Valjda Äe to Srbija pobjediti. Jedino jih može sjebat psiha zbog sinoÄnjeg poraza.

Nazvati „realnim“ onoga koji traži da država porezima donese novce prof. nogometu točnije „uspješnim menadžerom“, onoga čiji je poslovni model takav da mu građani ove zemlje, gosti i kladioničari daju novce, može samo netko tko mrzi hrvatski sport.
Sirbistan uzima ovo.
[quote="Svetinja"]I kvalitet je tu negde
Iako je i 4 mesto uspeh[/quote]
O svasta oni jedino sto znaju je divljanje za tri poena, obicni indijanci koji su zalutali u polufinale kakav crni priblizni kvalitet.
Iako je i 4 mesto uspeh[/quote]
O svasta oni jedino sto znaju je divljanje za tri poena, obicni indijanci koji su zalutali u polufinale kakav crni priblizni kvalitet.
Zlatorog - Partizan 72:62 SAT, 19.11. 16:00 ho ho ho
gledan na adthe.net i komentator englez ili sta je vec kaze uza keselja kako je igrao u kkci da su to bile wasted years :)
Budi muško a ne Vujošević Duško.
- sarma i proja
- Web Admin
SRB je takticka mnogo bolja od Turcija zato bi imala bolja sansa, nadem se da Turci ce proba neki tip zonar odbrana to je jedina sansa + Ubi tempo i pogoduvaj trici.
Litvanija vodi 23:22...
Ja cijelo prvenstvo gledam preku adthe, ovim engleski komentatori se odlicni dobri poznavalci kosarka. Uostalom jedan je englez drugi amerikanec.
For tree, goooooood, or gooooooos
Litvanija vodi 23:22...
Ja cijelo prvenstvo gledam preku adthe, ovim engleski komentatori se odlicni dobri poznavalci kosarka. Uostalom jedan je englez drugi amerikanec.
For tree, goooooood, or gooooooos

- sarma i proja
- Web Admin
- sarma i proja
- Web Admin
kako je los markovic u napadu 

Crvena zvezda, doktor Čović, Mića Pavkov - sveto trojstvo.