KOS wrote:Bez obzira na poraz tim Srbije je ostvario ogroman uspjeh, opet se vratio u vrh
Vratili smo se prosle godine, ove godine smo se cementirali u vrhu. Sledece u Litvaniji idemo na finale....ocekujem opet domacina....
KOS wrote:Bez obzira na poraz tim Srbije je ostvario ogroman uspjeh, opet se vratio u vrh
Benderman wrote:KOS wrote:Bez obzira na poraz tim Srbije je ostvario ogroman uspjeh, opet se vratio u vrh
Vratili smo se prosle godine, ove godine smo se cementirali u vrhu. Sledece u Litvaniji idemo na finale....ocekujem opet domacina....
Ne zna se koliko će novca FMP dati Zvezdi, novi klub će igrati u "Pioniru", a trenirati u Železniku.
FMP postaje KK Crvena zvezda Beograd. Zvezda ustupa ime u vremenu trajanja reorganizacije, " rekao je novi predsednik Zvezde
Benderman wrote:Sve je to lepo i fino ali najvaznije je da zadrzimo Dudu Ivkovica.
Ne zna se koliko će novca FMP dati Zvezdi, novi klub će igrati u "Pioniru", a trenirati u Železniku.
FMP postaje KK Crvena zvezda Beograd. Zvezda ustupa ime u vremenu trajanja reorganizacije, " rekao je novi predsednik Zvezde
Svetinja wrote: samo bih voleo da u 1/4 finala izvuucemo turke i da im se najebemo bula
nerminh74 wrote:Svetinja wrote: samo bih voleo da u 1/4 finala izvuucemo turke i da im se najebemo bula
jednom primitivac vazda primitivac
inace srbi bolji
turci pobjedili
ukratko kosarka
nerminh74 wrote:Svetinja wrote: samo bih voleo da u 1/4 finala izvuucemo turke i da im se najebemo bula
jednom primitivac vazda primitivac
inace srbi bolji
turci pobjedili
ukratko kradja
Svetinja wrote:sarma i proja wrote:sve je to super, ali ja sam se mlogo iznervirao.
jok ja
seti se kako su slovence pregazili isti ti primitivci
seti se kako smo opet karali hrvate u zadnjoj sekundi
seti se teove trojke prootiv spanaca
I onda se seti gde smo bili pre 12 meseci
PPogledaj sve u kompletu a ne ovu danasnju kradju pa onda kazi da li si nervozan
Benderman wrote:@Livnjak
Ako sudis faul jednoj ekipi za one stvari onda bi trebalo neke faulove i njihovim igracima nad Teodosicem....jednako, zar ne. Znam da se necemo sloziti oko toga i sve je to ok. Slazem se da su igraci najvise krivi ali budi siguran da bi ove Turke pobedili svuda osim Turske, cak u ZG.
Ja nebi sudio namernu Markovicu posto je bilo slicnih situacija i na drugoj strani........
Jedino zameram za tu namernu i to sto su dozvolili dosta grubu igru na Teodosica...nista drugo.
Fali nam dvojka.......a nje nema......nije Tripko taj kaliber.
Keselj i Savanovic ima da mi igraju![]()
Teo je bio dobar, moze on i bolje
Krle dobar
Kosta...onako
Macvan..nije dobio sansu pored Savanovica
Novica..moze i mora bolje
Markovic..sta je ti je, bio je sigurniji sa loptom nego Rasic
Bjelica je u senci Keselja ali odbrana mu je jaca
Jos malo pa cu biti ladne glave
Priznajte bar jednu stvar, nisu se usrali
Kosarka je ipak sport numero uno...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests