Serie A 2019/2020
- sirokibrig
- Web Admin
Serie A 2019/2020
Nova sezona novi topic
Re: Serie A 2019/2020
Sad ce i ova sapunica zavrsiti
Icardi između Napolija i Juventusa, Inter ga je izbacio iz A ekipe
Napoli nudi 60 mil + Icardiju ostaje dio autorskih prava
Juve nudi 70 mil, ali Inter bi ga radije dao u Napoli iako bi Icardi navodno radije u Juve
+ Lozano navodno u avionu, potpisuje za Napoli za 42 mil.
Icardi između Napolija i Juventusa, Inter ga je izbacio iz A ekipe
Napoli nudi 60 mil + Icardiju ostaje dio autorskih prava
Juve nudi 70 mil, ali Inter bi ga radije dao u Napoli iako bi Icardi navodno radije u Juve
+ Lozano navodno u avionu, potpisuje za Napoli za 42 mil.
Bit ce zanimljiv Napoli u ovoj sezoni
De Laurtentiis je valjda dobio na lotu kad daje toliko para,
vidim da se obnavlja i ono ruglo od stadiona
De Laurtentiis je valjda dobio na lotu kad daje toliko para,
Steta sto Dejo ne dodje u Romu.
Kakav bi to bio balkanski trio fantastikus

Kakav bi to bio balkanski trio fantastikus

srdjan wrote:Taj Ajs nigrutin i onaj drugi su čisti bolesnici sjećam se šta su sirotom Eri Ojdaniću radili u nekom big braderu ili sličnom
Ja bi im zabranio da "pjevaju" iako ovo ni nije pjesma
Ajs Nigrutina, Ramba Amadeusa i Balaševića u zatvor
Steta sto nije dosao..
spominje se cak i Vida kao alternativa
spominje se cak i Vida kao alternativa

-Hans- wrote:De Laurtentiis je valjda dobio na lotu kad daje toliko para,
Nije li Napulj to obnovio zbog univerzijade?
MKD wrote:Pratim sport eve 25 godina ali nikad nema da razumem sport.
Gle stvarno.. univerzijada je bila ljetos..
Nasi mediji su to ignorirali
https://en.wikipedia.org/wiki/Stadio_San_Paolo
Stadion je obnovljen, a sad ga valjda preuređuju za Napoli
Nasi mediji su to ignorirali
https://en.wikipedia.org/wiki/Stadio_San_Paolo
Stadion je obnovljen, a sad ga valjda preuređuju za Napoli
Miki maus natjecanje, na miki maus stadionu na kojem igra domace tekme miki maus klub sa miki maus igracima (op.a. Eljif)
Tctctctc
Zali boze para...
Tctctctc
Zali boze para...
srdjan wrote:Taj Ajs nigrutin i onaj drugi su čisti bolesnici sjećam se šta su sirotom Eri Ojdaniću radili u nekom big braderu ili sličnom
Ja bi im zabranio da "pjevaju" iako ovo ni nije pjesma
Ajs Nigrutina, Ramba Amadeusa i Balaševića u zatvor
Sredili stadion kako i trebali pre dolazak Elmasa.
No dočekuje se novog Maradonu na onakvom stadionu.
No dočekuje se novog Maradonu na onakvom stadionu.
MKD wrote:Pratim sport eve 25 godina ali nikad nema da razumem sport.
Balo se vratio kuci
Balotelli: Pitao sam majku šta misli o mom dolasku u Bresciju, a ona je samo plakala
Dolazak u Bresciju za Balotellija predstavlja povratak kući iako nikada nije igrao za istoimeni klub pošto je u mladosti bio član omladinskog pogona Intera.
Danas je održana press konferencija na kojoj je Balotelli zvanično predstavljen kao novi napadač Brescije.
"Predsjednik i ja smo se već jednom sastali, u Engleskoj prije mnogo godina... Mino Raiola je sada predložio ovu ideju i za mene zaista nije bilo teško izabrati Bresciju", izjavio je Balotelli, pa nastavio:
"Nemam nikakvog straha. Moj cilj je pomoći ovoj ekipi da napreduje što je više moguće, želim biti podrška svojim saigračima i želim da oni mene podržavaju. Mislim da vi imate više straha od neuspjeha nego ja... Ne gledam često TV niti čitam ono što se o meni piše, tako da mi negativne vijesti koje se pojavljuju o meni prenose drugi. Ali navikao sam na to. Ne mogu vas svi voljeti."
Balotellija su novinari potom pitali da li se plaši rasističkih povika s tribina, što je nešto što se često dešavalo u prošlosti u Seriji A.
"Iz sveg srca se nadam da se neće ponavljati incidenti koji su se dešavali prije mnogo, mnogo godina - kada sam posljednji put igrao u Italiji. Ali ne mogu o tome razmišljati", istakao je 29-godišnji napadač, pa nastavio:
"Vjerovatno sam tokom svoje karijere više vremena proveo u inostranstvu nego u Italiji. Moja majka je plakala kada sam joj rekao da postoji mogućnost da dođem u Bresciju. Pitao sam je šta misli o tome, a ona je samo plakala. Bila je jako sretna... Moj otac je iz Brescije, navijao je za ovaj klub i njegov san je bio da igram u ovom dresu. Tako da mislim da bi i on bio sretan".
"Naravno, meni kao 'Brescianu' derbi sa Atalantom je poseban. Nije se igrao u Seriji A dugo godina. Ipak, svaka utakmica je podjednako važna". poručio je, između ostalog, Mario Balotelli.
Inače, Brescia se uspjela vratiti u Seriju A, pa će se prvi put nakon sezone 2010/2011 na Rigamontiju igrati utakmice elitnog ranga italijanskog fudbala.
Interovo dovodjenje Lukakua i Sancheza me nekako podsjeća na dovodjenje Etooa i Sneijdera koji su se tamo preporodili
Uz dobrog trenera naravno
Uz dobrog trenera naravno
- sirokibrig
- Web Admin
A da to ne ispadne flop epskih razmjera. Nemale novce će dati na njih dvojicu.
sirokibrig wrote:A da to ne ispadne flop epskih razmjera. Nemale novce će dati na njih dvojicu.
Pa moguće..
Podsjeća me situacija na onu, i tad su dali puno love za igrače koji su bili nezadovoljni u svojim klubovima
I tad su imali dobrog trenera koji ih je zelio
Mozda bude flop.. mozda se preporode
Nisu oni zaboravili igrati nogomet, trebaju se uklopiti i dobiti natrag samopouzdanje koje su imali prije 2 godine