Sarajevo potpise ugovor sa 6 juniora prošle sezone, ali ne potpise s malim Nikolićem koji je bio medju najboljim igračima. On spakuje kofere i ode u Mladost, odigra sezonu i evo danas potpise za Olympiacos

Peppermint Park Ranger wrote:Opet ista situacija ko sa Lijom Anđušićem![]()
Sarajevo potpise ugovor sa 6 juniora prošle sezone, ali ne potpise s malim Nikolićem koji je bio medju najboljim igračima. On spakuje kofere i ode u Mladost, odigra sezonu i evo danas potpise za Olympiacos
turbofolk wrote:Peppermint Park Ranger wrote:Opet ista situacija ko sa Lijom Anđušićem![]()
Nije zelio da potpise novi ugovor jer je trazio mjesto u prvih 11 i zato je otisao. To zna raja, i to je to. Nece se on tamo naigrati bas puno, poceo je dobro proslu sezonu, ali je onda nestao i nije se bas isticao.
srdjan wrote:Taj Ajs nigrutin i onaj drugi su čisti bolesnici sjećam se šta su sirotom Eri Ojdaniću radili u nekom big braderu ili sličnom
Ja bi im zabranio da "pjevaju" iako ovo ni nije pjesma
Ajs Nigrutina, Ramba Amadeusa i Balaševića u zatvor
srdjan wrote:Taj Ajs nigrutin i onaj drugi su čisti bolesnici sjećam se šta su sirotom Eri Ojdaniću radili u nekom big braderu ili sličnom
turbofolk wrote:Za sad je okej, sa obzirom da smo bolnica. X u srijedu, pa onda repriza izivljavanja nad plavom kujom![]()
hahahahhEdo wrote:I'm the boss
sirokibrig wrote:Doveli smo Makedonca u klub!![]()
Viktor Angelov potpisao za Široki
sirokibrig wrote:Doveli smo Makedonca u klub!![]()
Viktor Angelov potpisao za Široki
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests