samo golubarnik prdi prazan
ali drago mi je da smo konačno i zvanično razotkrili ko je zelenkasti bot na forumu

srdjan wrote:Taj Ajs nigrutin i onaj drugi su čisti bolesnici sjećam se šta su sirotom Eri Ojdaniću radili u nekom big braderu ili sličnom
Ja bi im zabranio da "pjevaju" iako ovo ni nije pjesma
Ajs Nigrutina, Ramba Amadeusa i Balaševića u zatvor
srdjan wrote:Taj Ajs nigrutin i onaj drugi su čisti bolesnici sjećam se šta su sirotom Eri Ojdaniću radili u nekom big braderu ili sličnom
Izuzetno smo razočarani medijskim istupima predstavnika FK “Sarajevo” koji su korisnici stadiona "Asim Ferhatović Hase" i sa kojima smo do sada imali korektnu saradnju. Prvenstveno želimo da istaknemo da JU “Centar za sport i rekreaciju” i Općina Centar kroz smanjenu cijenu zakupa termina na terenima Koševa direktno podržavaju FK “Sarajevo” već godinama. Konkretno, FK “Sarajevo” umjesto 430.000,00 KM, koliko iznosi komercijalna cijena zakupa termina, uplaćuje 86.000,00 KM što znači da JU “Centar za sport i rekreaciju” i Općina Centar na godišnjem nivou samo kroz ovu aktivnost FK “Sarajevo” pomažu sa otprilike 350.000,00 KM. Kada to pomnožimo sa godinama korištenja dobijemo višemilionske iznose kojima je ova lokalna zajednica, što direktno, sto putem JU “Centar za sport i rekreaciju”, podržala FK “Sarajevo”.
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests