Lebowski wrote:Sada nas povezuju i sa Eriksenom.![]()
Ali i pored njega trebamo još jednog holding ili box to box midfiledera (samo za PPR)

Lebowski wrote:Sada nas povezuju i sa Eriksenom.![]()
Ali i pored njega trebamo još jednog holding ili box to box midfiledera (samo za PPR)
Lebowski wrote:Sada navodno Dybala želi u United i želi opet početi pregovarati. Marš glupi mercenary, ostaj na klupi Juveta. Ili PSG bi bio za njega
SALADIN wrote:Lebowski wrote:Sada navodno Dybala želi u United i želi opet početi pregovarati. Marš glupi mercenary, ostaj na klupi Juveta. Ili PSG bi bio za njega
Da sam na vasem mjestu, doveo bi Eriksena, Mandzukica i Perisica......A prodao Lukakua Interu. Za Lukaku, mozete dobiti dobre love i Perisica.
turbofolk wrote:SALADIN wrote:Lebowski wrote:Sada navodno Dybala želi u United i želi opet početi pregovarati. Marš glupi mercenary, ostaj na klupi Juveta. Ili PSG bi bio za njega
Da sam na vasem mjestu, doveo bi Eriksena, Mandzukica i Perisica......A prodao Lukakua Interu. Za Lukaku, mozete dobiti dobre love i Perisica.
Eriksen se spominje i povezuje sa Unitedom. Ako ga ne prodaju ove godine, sljedece ode dzaba.
Mandzukic i Perisic - ni govora. Ne idu uz novu transfer politiku Dobro, .Mandzukic mozda, ali mislim da bi trazio ogromnu platu. Na desnom krilu se planira Sancho iz Dortmunda.
Peppermint Park Ranger wrote:Eriksen je prosječan igrač koji je mega prenapuhan i koji, istina, igra dobro za reprezentaciju jer je okružen skandinavskim antitalentima i balvanima.
sirokibrig wrote:Dybala u Tottenhamu
SALADIN wrote:turbofolk wrote:SALADIN wrote:Lebowski wrote:Sada navodno Dybala želi u United i želi opet početi pregovarati. Marš glupi mercenary, ostaj na klupi Juveta. Ili PSG bi bio za njega
Eriksen se spominje i povezuje sa Unitedom. Ako ga ne prodaju ove godine, sljedece ode dzaba.
Mandzukic i Perisic - ni govora. Ne idu uz novu transfer politiku Dobro, .Mandzukic mozda, ali mislim da bi trazio ogromnu platu. Na desnom krilu se planira Sancho iz Dortmunda.
United prvo mora u top 4 i onda graditi ekipu za velike ciljeve.
Mandzukic bi bio okej igrac da se sa Rashfordom bori za mjesto napadaca a moze igrati i krilo.
Ima i pravi mentalitet, i veoma je borben sto bi dobro doslo ovoj ekipi uniteda. Iskstvo je isto tu....Za novac koji kosta je super.
Lukaku previse vrijedi u odnosu koliko daje. Za njega dobijes finu lovu i Perisica koji je bolji od svakog krila Uniteda....
Eriksen je ekstra dobar i moci ce igrati tu narednih mnogo godina
turbofolk wrote:Peppermint Park Ranger wrote:Eriksen je prosječan igrač koji je mega prenapuhan i koji, istina, igra dobro za reprezentaciju jer je okružen skandinavskim antitalentima i balvanima.
PPR, odvalio si veliku glupost.
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests