Kvalifikacije za EURO 2020
Re: Kvalifikacije za EURO 2020
ili se mozda nades fer i korektan zdreb za koj ce biti domakin u finale liga nacije 

- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
- Club: FKS, Pep Guardiola
MKD wrote:ili se mozda nades fer i korektan zdreb za koj ce biti domakin u finale liga nacije
Zar nije najpoštenije da vi i Kosovari razigravate za plasman? Da napokon vidimo ko je bolji
- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
Jebote, al je ovaj Ronaldo lud
Zabio je 4 komada i izbio na čelo liste najboljih reprezentativnih strijelaca u istoriji Evrope. Ujedno je postao prvi Evropljanin koji je zabio preko 90 golova za svoju reprezentaciju (92), a za svjetski rekord mu fali još 17 golova.
Litvanija je bila čak 40. reprezentacija protiv koje je zabio

Zabio je 4 komada i izbio na čelo liste najboljih reprezentativnih strijelaca u istoriji Evrope. Ujedno je postao prvi Evropljanin koji je zabio preko 90 golova za svoju reprezentaciju (92), a za svjetski rekord mu fali još 17 golova.

Peppermint Park Ranger wrote:MKD wrote:ili se mozda nades fer i korektan zdreb za koj ce biti domakin u finale liga nacije
Zar nije najpoštenije da vi i Kosovari razigravate za plasman? Da napokon vidimo ko je bolji
i ja mislim isti

zele oba na ep
inace kosovo me voopste i ne zanimava
jedino sta mislim da je ova pre
ocigledno i zato presmesno
inace koj ih jebe emocionalno me zanimavaj
ko japonci

Peppermint Park Ranger wrote:Jebote, al je ovaj Ronaldo lud![]()
Nisu mu dzabe u BG skandirali Mei, Mesi.
- sirokibrig
- Web Admin
Znači 8 od 11 naših igrača što su igrali protiv Azerbejdžana je imalo sraćku i virozu
što objašnjava onu kurcobolju u drugom poluvremenu, očigledno su bili iscrpljeni. Čak je bio montiran i neki WC u blizini ako ih natjera, a i sudac je bio upozoren ako koji napusti igru da zna zašto 

- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
sirokibrig wrote:Znači 8 od 11 naših igrača što su igrali protiv Azerbejdžana je imalo sraćku i virozu![]()
što objašnjava onu kurcobolju u drugom poluvremenu, očigledno su bili iscrpljeni. Čak je bio montiran i neki WC u blizini ako ih natjera, a i sudac je bio upozoren ako koji napusti igru da zna zašto
Imao sam sracku vise puta u životu, nema teorije da bih mogao igrati lopte dok me drži. Naprosto nema teorije.
Zato je za mene heroj svaki onaj sportista koji izadje na teren dok proljev curi iz njega.

rekord valda nasi protiv armenija 22 igraca popio stomacan virus od losa hrana
11 bolni igrao 90 mijn vecina sa temperatura nie pomozio
ni infuzije ni nista bio je cirkus
u skopje pojao hranu pa nisu
armen ci krivi bio
11 bolni igrao 90 mijn vecina sa temperatura nie pomozio
ni infuzije ni nista bio je cirkus
u skopje pojao hranu pa nisu
armen ci krivi bio

A hamstring injury has ruled Vincent Kompany out of his own testimonial tonight, live on Sky Sports PL

- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
- KK_Bosna
- Moderator
- Club: Heimir Hallgrímsson
pa u skladu sa svojom citavom karijerom 

nasa grupa https://www.livescore.com/euro/qualification-group-g/
1.POL 16
2.AUT 13
..............
3.MKD 11
4.SLO 11
5.ISR 8
6.LAT 0
steta israel vodio 0 - 1 u avstrija
ali nisu bar bod osvoio
nisu polska brazilu
srecnosu nama pobedio u skopje i poput sta pola tim su igrao
sa povredi nisu brazil veci cuda
se djesio u fudbala
1.POL 16
2.AUT 13
..............
3.MKD 11
4.SLO 11
5.ISR 8
6.LAT 0
steta israel vodio 0 - 1 u avstrija
ali nisu bar bod osvoio
nisu polska brazilu
srecnosu nama pobedio u skopje i poput sta pola tim su igrao
sa povredi nisu brazil veci cuda
se djesio u fudbala

Najbolji nastupi Makedonije u zadnjih 10 godina, u igri ste do kraja, prethodnih godina bi odma otpadali..
Idete u Poljsku pa Austriju, mislim da su sanse veoma male za direktan plasman. Potrebna je senzacija.
Plasman preko baraza je dosta realan, posebno ako se Kosovo direktno plasira. Makedonija ce sve biti jaca i jaca kako Elmas bude sazrijevao. Mislim da slijedi period puno boljih rezultata Makedonije od onog sto smo gledali prethodnih 10 godina.
Idete u Poljsku pa Austriju, mislim da su sanse veoma male za direktan plasman. Potrebna je senzacija.
Plasman preko baraza je dosta realan, posebno ako se Kosovo direktno plasira. Makedonija ce sve biti jaca i jaca kako Elmas bude sazrijevao. Mislim da slijedi period puno boljih rezultata Makedonije od onog sto smo gledali prethodnih 10 godina.
sanse su izgubeni na pocetak kvale protiv polska i avstrija u skopje ne mozes se kvalificirati ako izgubis 2 tekma u kuci maximum moze jedna da izgubis u kuci. mene samo zal sta nismo imao uslovi pred taj tekmi imali smo problemi sa zdravstvo igrace.

ceska pobedio englesku 2 - 1 sa ovom pobedu verovatno ce na ep
engleze igrao nemotivirano nasli su sada izgubiti
baksuz bash da su koncetrirano igrao rutinski
bi ih pobedio steta
engleze igrao nemotivirano nasli su sada izgubiti
baksuz bash da su koncetrirano igrao rutinski
bi ih pobedio steta