-Hans- wrote:City i Liverpool su ogirali sezonu bez greske i najbolje sto se moglo je 3. mjesto
I Tottenham i Arsneal su igrali iznad ocekivanja, ali smo zavrsili ispred njih.. mislim da je to i realan omjer snaga
Sto se tice ove sezone, ekipa je u svakom slucaju godinu dana iskusnija, uigranija.. nema Hazarda, dosao je Pulisic, nesto slabije, ali kvalitete ima na svakoj poziciji osim napadaca.. Trebalo se bilo sto dovest sto se smijelo, ne znam kakve su bile mogucnosti.. valjda free transferi ili posudbe.. trebalo se zadrzati Higuaina ako je bilo moguce
nije da Lamparda ceka ne znam kakav posao i ne mora graditi kucu od temelja kad su ti igraci vec kao obitelj.. ali mislim da je iskustvo trenera bitno, pogotovo jer tu ne treba netko da slaze ekipu nego da pravilno reagira u pravim situacijama, da daje ekipi sigurnost jer je vec bio u tim situacijama kao trener.. evo vec smo popusili 2 tekme u kojima smo bili bolji...
recimo Benitez je bio slobodan
Kenny Daglish ima mnogo iskustva, ali nebi bio dobro rjesenje za Liverpool u odnosu na relativno neiskusnog Klopa.
3. mjesto prosle godine je okej, ali je bilo pitanje cijelu sezonu da li ce biti 3. ili 5.
Chelea sa rosterom od prosle godine je trebao biti mnogo bolji.....