dnk.dna wrote:sad mi nesto pade na pamet.
koliku zabranu bi salihovic mogao dobiti zbog crvenog kartona protiv portugala, ako se uopste prenose kartoni u sljedece kvalifikacije?
jednu utakmice - prenose se
dnk.dna wrote:sad mi nesto pade na pamet.
koliku zabranu bi salihovic mogao dobiti zbog crvenog kartona protiv portugala, ako se uopste prenose kartoni u sljedece kvalifikacije?
Mensur wrote:Gledao sam juÄer "Mimohod" na obn-u gost je bio Safet SuÅ¡ić.
Lik mi totalno mutan nekako. Svi pitari koji ga doživljavaju kao nekog velikog pitara se grdno varaju. Pita ga mimo prati li sarajevo, kaže prati samo rezultate i ništa više. Znam da su treći i to je to.
OÄigledno doživljava preuzimanje reprezentacije samo kao odskoÄnu dasku, Å¡to je u neku ruku i poÅ¡teno priznati.
Bilo je nekih kontradiktornih izjava tipa, ne treba mješati politiku i sport pa 30 sekundi poslije izjavi da će se pomoćnici birati po nacionalnoj osnovi vjerovatno...
Ali eto izgleda popriliÄno smiren onako, kakav je uvijek i bio, pa ćemo vidjeti...
srdjan wrote:Taj Ajs nigrutin i onaj drugi su čisti bolesnici sjećam se šta su sirotom Eri Ojdaniću radili u nekom big braderu ili sličnom
Ja bi im zabranio da "pjevaju" iako ovo ni nije pjesma
Ajs Nigrutina, Ramba Amadeusa i Balaševića u zatvor
Mensur wrote:Barbareza svi forsiraju jer je veliki patriota i to niko ne može osporiti.
Mensur wrote:SuÅ¡ić mi se već ne Äini takvim. Tu je prvenstveno iz liÄnog interesa i to je sam i rekao.
Drugo izjaviti nešto tipa : Savez vjerujte mi radi punom parom za uspjeh ove reprezentacije, svako pojedinac daje svoj maksimum.... to je smiješno, ali opet na njegovom mjestu razumljivo jer ne može ratovati sa poslodavcima.
Edo wrote:Barabreza su druze forsirali svi igraci, svi mediji i cjelokupna javnost uz navijace....Eto nek su svi seljaci, a ti nek si gradjanska gromada iz najgradskijeg i metropolnijeg grada na svijetu Sarajeva....
Pun mi kurac te spike da su jedino Sarajelije gradjani a svi ostali seljaci...Zbog takvih prepotentnih izjava Sarajevo dobija minuse u ocima drugih...
I btw "novokomponovani". Ti sa svojih 20 godina si najveci navijac na svijetu a svi ostali su kurci, a kad god neka tekma ti na forumu a nikad na stadionu...
Edo wrote:Kruske i jabuke...No nebitno, idemo dalje.....
Peppermint Park Ranger wrote:Edo wrote:Kruske i jabuke...No nebitno, idemo dalje.....
pa haj, realan si covjek.
zar ne mislis da jedan Safet Susic, koji je zvanicno nas najbolji fudbal svih vremena, po mnogima najbolji fudbaler exyu-a, covjek koji je odigrao 2 svjetska prvenstva i dva evropska prvenstva, covjek koji je zvanicno najbolji strani fudbal koji je ikad igrao u PSGu, covjek koji je vodio do sad 5-6 klubova, koji je u turskoj pravio cuda i koji je vodio najveci arapski klub, zasluzuje da postane selektor svoje zemlje?
ne vidim kako neko drugi moze biti veci patriota od njega - covjeka je cijela juga trazila a on je ostajao vjeran sarajevu, kud ce ti veci patriota od toga???? covjek je u poznim godinama igrao za reprezentaciju bih, za vrijeme rata, kao svjetsko ime, dok su veliki broj danasnji patriota hladili muda.
ne vidim zasto je Barbarez veci patriota od njega. Zato sto zabije gol i kaci se na ogradu ljubljeci dres? pa moras shvatiti kakvka je osoba pape, umjeren i tih, al budi siguran da je on jednako veliki patriota kao Barbarez.
mislim da nakon svega sta je uradio, zasluzije da postane selektor Takodje se nadam da ce jednog dana, kada Barba dobije na iskustvo, kada se nametne kao trener, dobiti sansu, ali u ovom trenutku je Pape bolji kandidat!
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests