BH fudbalska/nogometna repka
- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
- Club: FKS, Pep Guardiola
Re: BH fudbalska/nogometna repka
Edo wrote:Sudic iz Malmea, stoper, igra za U21 Svedske....Zeli dres BIH 1000000000000000000000%....![]()

U svedski mediji prica kako bi bilo gord zaedno da igra sa Zlatan za sino-zolti 

Shalim se nemam pojma o Sudic sto se tice BIH rapka.
Ali bez ikakva provokacije, bilo je dosta ocajen u allsvenskan ne znam dali on je igrac koj vas treba ali nie pa penzioner moze da napreduva.
Ali bez ikakva provokacije, bilo je dosta ocajen u allsvenskan ne znam dali on je igrac koj vas treba ali nie pa penzioner moze da napreduva.

MKD wrote:Daj kazi koj medoti koristis, pa i ja malo da izmanipuliram nasi
Pa tesko ej postati prijatelj sa ovim poznatim,tipa Dzeko? Jer ima mali milion profila, al ako znas nekog da je autentican od njih onda moze znati koji je od profila pravi..
Sto se tice nasih maldih reprezentativaca, oni su nepoznati i imaju samo jedan profil....Kad si prijatelj sa jednim od njih mozes da vidis sta ostali komentarisu i tako vidis da su svi zaista autenticni....
Ima masa slika iz hotelai treninga od nasih maldih igraca....
MKD wrote:Shalim se nemam pojma o Sudic sto se tice BIH rapka.
19 godina, a stoper....
Naravno da nema kvalitet za A repku al je apsolutno igrac kojeg treba pratiti...

Admir Terzic U19 Borusija Dortmund
Igrao 2 meca za Njemacku U17....Igrace za nasu U19 u sledecim kvalifikacijama...Poziv je dobio...
Stoper..
A vidi ovo..Em sto igra u istom timu gdje je i Subotic em totalno lice....

Igrao 2 meca za Njemacku U17....Igrace za nasu U19 u sledecim kvalifikacijama...Poziv je dobio...
Stoper..

A vidi ovo..Em sto igra u istom timu gdje je i Subotic em totalno lice....

SUŠIĆ: IZNENADILA ME POZICIJA SALIHOVIĆA
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet SuÅ¡ić boravio je ovaj vikend u NjemaÄkoj, gdje je posmtrao kvartet naÅ¡ih reprezentativaca u Bundesligi.
Pape se nalazi na susretima Bundeslige između Bayerna i Hoffenheima u petak, te Stuttgarta i Wolfsburga u subotu, kako bi posmatrao Vedada Ibiševića, Sejada Salihovića, Zvjezdana Misimovića i Edina Džeku. Međutim, obje ekipe naših internacionalaca su poražene.
"TaÄno, nije lako vidjeti kapacitet igraÄa kada ekipa odigra loÅ¡ije i izgubi. I Hoffenheim i Wolfsburg su poraženi, ali ja sam ipak uspio vidjeti ono Å¡to me najviÅ¡e zanimalo", kazao je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za SportSport.ba.
Å ta vas je najviÅ¡e interesovalo, Å¡ta ste oÄekivali vidjeti tokom ove dvije utakmice?
"Pa, Å¡to se tiÄe Vedada IbiÅ¡evića i Edina Džeke za njih sam znao dovoljno. Odnosno, obojica su napadaÄi i znam kako i gdje ih ja mogu koristiti. Iskreno, viÅ¡e su me zanimali Zvjezdan Misimović i Sejad Salihović, odnosno pozicije na kojima igraju u klubovima i kako se snalaze na odreÄ‘enim podruÄima sredine terena".
I šta ste vidjeli?
"Misimović je odigrao sasvim solidno. Vidi se odmah da se radi o fudbaleru sa istanÄanim osjećajem za pas igru. Njegova prisutnost u sredini terena od velike je važnosti za ekipu u kojoj igra. MeÄ‘utim, Wolfsburg je odigrao neÅ¡to loÅ¡ije protiv Stuttgarta, pa se anemija osjetila i na njegovoj igri".
Salihović?
"Moram priznati da me pomalo iznenadilo kada sam vidio na kojoj poziciji je Salihović igrao u dresu Hoffenheima u Minhenu u petak. Iskreno, oÄekivao sam da bude mnogo ofanzivnije postavljen i bliže lijevoj strani terena. MeÄ‘utim, trener Hoffenheima ga je stavio na poziciji defanzivnog veznog, a ja ga jednostavno nisam zamiÅ¡ljao u toj ulozi u reprezentaciji BiH".
Džeko je postigao prekrasan gol Stuttgartu...
"Jeste, Džeko je zaista opasan. I fudbalskim laicima je jasno da se rai o napadaÄu svjetske kvalitete. Radi se o sjajnom i veoma opasnom napadaÄu".
Planirate li posmatrati još nekog od naših reprezentativaca u skorije vrijeme?
"Svakako. Već prekosutra idem gledati susret između Lensa i Montpelliera, gdje će u centru pažnje biti Emir Spahić. Nakon toga, prisustvovaću utakmici između PSG-a i Lyona, a tu mi je cilj vidjeti Miralema Pjanića. Također, narednog mjeseca planiram posjetiti Tursku, gdje igra nekoliko naših internacionalaca".
VaÅ¡ predhodnik na klupi BiH Miroslav Blažević nije davao prilike nekim igraÄima koji su, Äini se, ipak mogli izboriti mjesto u reprezentaciji. Prije svih to se odnosi na Ermina Zeca i Semira Å tilića. Planirate li njih posmatrati te im eventualno uputiti poziv?
"Svakako. Ukoliko želimo napraviti neÅ¡to u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenenstvo, potrebno nam je Å¡to viÅ¡e kvalitetnih igraÄa. Svi će biti praćeni i dobiće Å¡ansu svako ko je zaslužuje".
Još uvijek nije dogovorena prijateljska utakmica?
"Ne, joÅ¡ uvijek ne znamo ime protivnika. Većina reprezentacije Äeka da se obavi žrijeb grupa kvalifikacija za EP, pa će se tek onda krenuti u ugovaranje prijateljskih susreta. Imamo ponudu Saudijske Arabije za termin od 3. marta, ali ja ne želim voditi reprezentativce tako daleko. Pogotovo jer se taj termin nalazi izmeÄ‘u dva kola nacionalnih prvenstava. Saudijska Arabije nam je, reći ću tako, posljednje rjeÅ¡enje, ukoliko ne uspijemo dogovoriti sa drugom reprezentacijom. MeÄ‘utim, u sluÄaju da i budemo igrali u Arabiji, neću voditi igraÄe iz evropskih liga tamo, već samo iz bh. lige, te eventualno neka nova imena kako bih ih probao", zakljuÄio je SuÅ¡ić u razgovoru za naÅ¡ portal.
ježim se od ovakvih utakmica.
opet ce se pare uzimat'

srdjan wrote:Taj Ajs nigrutin i onaj drugi su čisti bolesnici sjećam se šta su sirotom Eri Ojdaniću radili u nekom big braderu ili sličnom
Ja bi im zabranio da "pjevaju" iako ovo ni nije pjesma
Ajs Nigrutina, Ramba Amadeusa i Balaševića u zatvor
BUNDESLIGAÅ I PRATE BH. INTERNACIONALCE
Admir Ljevaković i Aidin Mahmutović, dvije velike nade bh. fudbala, produžili su ugovore sa Teplicama, iako je malo vjerovatno da će ugovore odraditi do kraja.
Oba mlada bh. fudbalera produžila su ugovore sa ÄeÅ¡kom ekipom do 2012. godine, Å¡to je svojevrsna nagrada obojici za sjajne igre koje pružaju ove sezone. Mahmutović i pogotovo Ljevaković glavni su igraÄi svoje ekipe, a nije rijetkost da ih na utakmicama Teplica prati i po deset skauta velikih evropskih klubova.
"Ljevaković i Mahmutović dobili su nove ugovore, do 2012. godine i obojica su prezadovoljni jer su dobili mnogo bolje uslove. Ljudi iz Teplica su se željeli osigurati i nagraditi dvojicu svojih najboljih igraÄa, pa im je ponuÄ‘eno produženje saradnje. Novi ugovori, meÄ‘utim, nikako neće uticati na realizaciju eventualnih transfera. U Teplicama jednostavno niÅ¡ta nisu htjeli prepustiti sluÄaju", rekao je za SportSport.ba Irfan Redžepagić, menadžer dvojice bh. fudbalera u ÄŒeÅ¡koj.
Bh. internacionalci su posljednjih sezona traženi na evropskom fudbalskom tržiÅ¡tu, pa interes drugih nije zaobiÅ¡ao ni dvojac Teplica, a njihov menadžer, u Äijoj je agenciji i reprezentativac BiH Edin Džeko, Äiji je put do zvijezda takoÄ‘er iÅ¡ao preko Teplica, kaže kako postoji interesovanje njemaÄkih klubova.
"O imenima nikada ne želim priÄati. Mogu samo reći da njih dvojicu prati veliki broj klubova svaku utakmicu. Radi su o ekipama iz Bundeslige i druge Bundeslige. Na ljeto bi moglo doći do realizacije transfera, ali je i Ljevakoviću i Mahmutoviću u ovom trenutku najbitnije da treniraju i igraju, te da transfer u neki veći klub doÄekaju sasvim spremni", dodao je Redžepagić.
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-29888.htm
srdjan wrote:Taj Ajs nigrutin i onaj drugi su čisti bolesnici sjećam se šta su sirotom Eri Ojdaniću radili u nekom big braderu ili sličnom
Ja bi im zabranio da "pjevaju" iako ovo ni nije pjesma
Ajs Nigrutina, Ramba Amadeusa i Balaševića u zatvor
- BosancHeros
- Member
- Club: KK Bosna
MKD wrote:Edo wrote:Sad sam prijatelj na fejsu i sa onim drugim iz Svice sto igra za Arsenal...
Na fejsu mozes bit prijatel i sa Ronaldo ako sakascak i sa Nadal.
Ja sam na fejsu prijatelj sa Chuck Norrisom, zato pazite sta pisete.
Edo wrote:Admir Terzic U19 Borusija Dortmund
Stoper..![]()
A vidi ovo..Em sto igra u istom timu gdje je i Subotic em totalno lice....![]()
![]()
Mene lici kako strasan ubiec.
Btw
Ima dvojca makedonci vo ona U19 ekipa na Dortmund.

- BosancHeros
- Member
- Club: KK Bosna
Edo wrote:Admir Terzic U19 Borusija Dortmund
Stoper..![]()
A vidi ovo..Em sto igra u istom timu gdje je i Subotic em totalno lice....![]()
![]()
Ma to je samo neka nova moda frizure medju odbrambenim igracima.

Juce sam se ukljucio u grupu oko Nasih mladih nogometnih talenata i odrzao par predavanja...
Danas dobijem ovu poruku...

Danas dobijem ovu poruku...
Vidim dosta ste upućeni u dešavanja oko naših mladih fudbalera! Zanima me, da li biste željeli postati administrator grupe?

Edo wrote:Juce sam se ukljucio u grupu oko Nasih mladih nogometnih talenata i odrzao par predavanja...![]()
Danas dobijem ovu poruku...Vidim dosta ste upućeni u dešavanja oko naših mladih fudbalera! Zanima me, da li biste željeli postati administrator grupe?
![]()

Edo..... kralj si
CITY
- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
- Club: FKS, Pep Guardiola