Tema je BH reprezentacija!

nerminh74 wrote:Nermin zadnja opomena! Ali stvarno zadnja!
nerminh74 wrote:nerminh74 wrote:Nermin zadnja opomena! Ali stvarno zadnja!
Sirokibrjeg idi drzi se topica hrvatska repka, ovdje si zalutao
a prestani gusiti slobodu izrazavanja pogotovu sto nikoga nevrjedjam nego govorim cistu istinu
ditas-tz wrote:Ne znam jeste li vec pisali o tome na nekom drugom topicu, Jasmin Hukic se odrekao BH drzavljanstva i uzeo pasos Slovenije.
Aferim.
Benderman wrote:Nihad igra u perfektnom timu za njega, postaje prva karika Rome i tu napreduje.
neno#4 wrote:Benderman wrote:Nihad igra u perfektnom timu za njega, postaje prva karika Rome i tu napreduje.
I Gordic polahko dolazi sebi..
Ocekivao sam da ce upasti malo u krizu, ali cini se da igra uvijek vrlo korektno...
Licno sam vise ocekivao od Darijusa ove godine...
Benderman wrote:neno#4 wrote:Benderman wrote:Nihad igra u perfektnom timu za njega, postaje prva karika Rome i tu napreduje.
I Gordic polahko dolazi sebi..
Ocekivao sam da ce upasti malo u krizu, ali cini se da igra uvijek vrlo korektno...
Licno sam vise ocekivao od Darijusa ove godine...
Tacno tako, 3 mlada perspektivna ex-yugo igraca je Roma sebi nabavila. Nemaju lovu za trosenje ali dovoljno za ove........pametno sa strane Rome. Nije im dosadno jer imaju sa kim da se druze em sto je Rim grad gde nikad nije dosadno.
Pojma nemam sta si trazio od Darujusa, on igra bolje nego ocekivano....nije ni on nesto skup.
Peppermint Park Ranger wrote:ma nama treba jedna kvalitetna petica(jebiga, Varda je u godinama), i jedna kvalitetna trojka i imali bi finu reprezentaciju.
neno#4 wrote:
A Djedovic vrlo vjerovatno ima veliku sansu da se vrati u Barsu..
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests