ne pitajsrdjan wrote:KK_Bosna wrote:zvao me langfordov agent. nema nista od toga.
Koje si ti mudo

teodosicev manager je u pitanju, a znam ga preko raxa
ne pitajsrdjan wrote:KK_Bosna wrote:zvao me langfordov agent. nema nista od toga.
Koje si ti mudo
KK_Bosna wrote:ne pitajsrdjan wrote:KK_Bosna wrote:zvao me langfordov agent. nema nista od toga.
Koje si ti mudo![]()
teodosicev manager je u pitanju, a znam ga preko raxa
srdjan wrote:blazz wrote:Bolji je Langford od Domercanta nema veze uigravanje svakako nam je divlja repka dolazi kako ko hoće i kad hoće.Varda je proÅ¡li put zadnji doÅ¡ao i bio nam najbolji igraÄ.
Istina Langford bez priprema je bolji od ovog bivÅ¡eg igraÄa Domercanta.
kksiroki wrote: Za razliku od tebe moderatora na ss.ba gdje ti je 80% forumasa na kosarci napustilo forum . Barem ti suti o neutralnosti majketi.
MKD wrote:
Bogdanovic ima najbolji prosek poena u ova liga a ja nego ne bi stal na klupa nasa repka.
MKD wrote:srdjan wrote:blazz wrote:Bolji je Langford od Domercanta nema veze uigravanje svakako nam je divlja repka dolazi kako ko hoće i kad hoće.Varda je proÅ¡li put zadnji doÅ¡ao i bio nam najbolji igraÄ.
S obzirom da ova je kosarkarski forum a oni koj najvise pise o tome da zna toliko malo za ovog sport je stvarno zanimljivo.
Domercant je daleko povise koristan igrac od Langford koj nema impresivna statistika osim prosek poena, nie neki skokac, nema assisti, nema steal, ima i slab RKG %.. Normalno je ofcar da ima 18 poena prosek kad igra 40 min svaka tekma. Kad jedan Mejsi imal 30 pena prosek u ova liga zaradi 40 min minutaza onda se pitam sta se slucilo sa ova liga ?.
Bogdanovic ima najbolji prosek poena u ova liga a ja nego ne bi stal na klupa nasa repka.
nerminh74 wrote:MKD wrote:
![]()
koji suter u citavoj makedoniji je bolji od bogdanovica
MKD wrote:nerminh74 wrote:MKD wrote:
![]()
koji suter u citavoj makedoniji je bolji od bogdanovica
Riste Stefanov je bolji shuter od Boganovic ali Riste ima problemi sa razbiranje igra, ima los split vission.
Ali da ima kontest 100 shutevi sa parametar onda Riste bi pogodil vise nego Boganovic. Inace nego silno jebe i povredi niz cijela kariera.
Imame nie universialni igraca ko Gec, Antic ko znae da bie trici ali isto taka znae da igrat na svim pozici, onda imas i Ilievski i Makaleb koj itaka zna da pogodi trci, manj vise cijela petorka zna da sutira trici i toa je voema koristno oruzje kad imas takva "allround" petorka. I jos Ivan Zoroski prifatil da igra za nas na EP, on tokoder zna da shutira.
Boganovic manje vise ima samo 1 oruzje, tako da je ne bi ko selektiral nego u nasa ekipa.
MKD wrote:
srdjan wrote:MKD wrote:srdjan wrote:blazz wrote:Bolji je Langford od Domercanta nema veze uigravanje svakako nam je divlja repka dolazi kako ko hoće i kad hoće.Varda je proÅ¡li put zadnji doÅ¡ao i bio nam najbolji igraÄ.
S obzirom da ova je kosarkarski forum a oni koj najvise pise o tome da zna toliko malo za ovog sport je stvarno zanimljivo.
Domercant je daleko povise koristan igrac od Langford koj nema impresivna statistika osim prosek poena, nie neki skokac, nema assisti, nema steal, ima i slab RKG %.. Normalno je ofcar da ima 18 poena prosek kad igra 40 min svaka tekma. Kad jedan Mejsi imal 30 pena prosek u ova liga zaradi 40 min minutaza onda se pitam sta se slucilo sa ova liga ?.
Nisi ti gledao Langforda on ima 4 skoka po utakmici po prosjeku![]()
I najbolji je po valorizaciji,ne samo po poenima,dakle kad se zbroje poeni,asisti (kojih ima 2,5 po utakmkici) i skokovi.
Mislim sorry ali priÄati da je Domercant bolji igraÄje jednostavno...........ma i za tebe previÅ¡e
![]()
Domercant je poluigraÄ realno
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests