Kosarka uopsteno
-
- Member
Re: Kosarka uopsteno
Ma ima on kvalitet euroleague centra. Samo, bar meni, deluje da mu fali malicioznost u igri. A od Stimca je sigurno bolji i treabo je ici na evropskom.
40
Fener bolji od Efesa, Galata od Bešiktaša
Novosti online | 20. oktobar 2013. 18:04 | Komentara: 0
Erceg je i ovog puta predvodio ekipu Galatasaraja sa 19 poena. Bjelica je za Fenerbahče upisao 10 poena i 11 skokova. Savanović za Efes 14 poena
KK Fenerbahče foto: KK Fenerbahce
KK Fenerbahče foto: KK Fenerbahce
Srodne vesti
Bjelica: Uz kuma je lakše...
Bjelica: Uz kuma je lakše...
Nemanja Bjelica promovisan u Fenerbahčeu
Bjelica: Željko Obradović i ja, nestvarno!
U turskom prvenstvu ovog vikenda igrala su se dva derbija: u subotu Galatasaraj je slavio protiv Bešiktaša sa 87:82, dok je u nedelju Fenerbahče bio bolji od Anadolu Efesa – 84:65.
Zoran Erceg, u dresu Galatasaraja, pruža sve bolje i sigurnije partije, pa je tako i ovog puta bio predvodnik ekipe sa 19 poena i 7 skokova za 33 minuta. Milan Mačvan, zbog ograničenog broja stranaca, ni ovog puta nije bio u timu.
U timu Fenerbahčea ustaljuje se i Nemanja Bjelica. Srpski reprezentativac u ovoj fazi sezone ispunjava očekivanja trenera, bez obzira na to koju ulogu na terenu ima – trener Željko Obradović ga ponekad stavlja na poziciju centra, na kojoj ga košarkaška javnost do sada jedino nije videla. Bjelica je u pobedi protiv Efesa imao dabl-dabl učinak od 10 peona i 11 skokova, dok je najefikasniji bio Bojan Bogdanović sa 24, odnosno Emir Preldžić sa 14 poena i 7 skokova.
Duško Savanović, već starosedelac u ekipi Anadolu Efesa, na terenu je proveo 29 minuta tokom kojih je postigao 14 poena i 5 skokova. Novajlija Tadija Dragićević, iako najavljen, nije još imao svoj debi.
Kako Erceg sabija kod Atamana. Tako je cinio i u Besiktasu kada su saradjivali zajedno.
Zlatorog - Partizan 72:62 SAT, 19.11. 16:00 ho ho ho
- LjutiKrilo
- Respected Member
- Club: CZV, Liverpool
super, odlično...
mačvan je izgleda pukao skroz. jebote kakve mi to igrače pravimo
mačvan je izgleda pukao skroz. jebote kakve mi to igrače pravimo

Od osnivanja Crvene zvezde Ivo Andrić nije propustio nijednu utakmicu naših košarkaša na igralištu stešnjenom između drevnih kalemegdanskih zidina.
- sirokibrig
- Web Admin
Najsexy cheerleaders u evropa ima Zalgiris.
Cak i igrace jebe trenerom kad ima time out
Video na ovaj link http://on.net.mk/video/razno/ne-bi-da-propushtite
Cak i igrace jebe trenerom kad ima time out

Video na ovaj link http://on.net.mk/video/razno/ne-bi-da-propushtite

- KK_Bosna
- Moderator
- Club: Heimir Hallgrímsson
MKD wrote:jel ova moguce![]()
U Bosanska liga ctvartina zavarsio sa resultat 0-0![]()
jel stvarno mislis da se to desilo ili su nenini prijatelji iz KSBiH zajebali stvar?

2/4 je zavrsena 10:17, a 3/4 13:11

- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
- Club: FKS, Pep Guardiola
KK_Bosna wrote:MKD wrote:jel ova moguce![]()
U Bosanska liga ctvartina zavarsio sa resultat 0-0![]()
jel stvarno mislis da se to desilo ili su nenini prijatelji iz KSBiH zajebali stvar?![]()
2/4 je zavrsena 10:17, a 3/4 13:11
nemoguće

Slazem se PPR...Vidio sam onu noc u biti koliko nemas rjesenje ni za voljeni klub, a kamoli za sta drugo
Imas samo kritike, ali alternativa jok..

Steve Nash & Kobe Bryant
- Peppermint Park Ranger
- Hall of Fame
- Club: FKS, Pep Guardiola
neno#4 wrote:Slazem se PPR...Vidio sam onu noc u biti koliko nemas rjesenje ni za voljeni klub, a kamoli za sta drugo![]()
![]()

Peppermint Park Ranger wrote:neno#4 wrote:Slazem se PPR...Vidio sam onu noc u biti koliko nemas rjesenje ni za voljeni klub, a kamoli za sta drugo![]()
![]()
Nek kazu ljudi koji su bili prisutni

Steve Nash & Kobe Bryant
- KK_Bosna
- Moderator
- Club: Heimir Hallgrímsson
mirza varesanovic je rjesenje 

Skoro u svakog sport ima sitna razlike izmedju vreme TV monitor i vreme an cemafor u dvorani i na sudija.
Sutira tacno na 0.00 ali isto tako sutira prije zvuk sirene. To se moze slusniti tako da jasno da ima sitna razlika izmedju TV prenos i vreme an cemaforu u dvoranu.
Dovolno je da ima razlike 0.01 izmedju ono sta gledamo na TV i izmedju vreme an cemaforu.
Sutira tacno na 0.00 ali isto tako sutira prije zvuk sirene. To se moze slusniti tako da jasno da ima sitna razlika izmedju TV prenos i vreme an cemaforu u dvoranu.
Dovolno je da ima razlike 0.01 izmedju ono sta gledamo na TV i izmedju vreme an cemaforu.