LjutiKrilo wrote:moram po prvi put da priznam da kvisling ima poentu
nezahvalno je porediti kukoÄa i bodiogu, nijanse su u pitanje, ali ajde ovako:
kukoÄ je bio ranovrsniji igraÄ, ali je bodi bio klasiÄan clutch igraÄ. kada ekipi ne ide on uzme loptu i reÅ¡i stvar.
znao je da za celu sezonu ne Å¡utne ni 10 trojki ukupno, ali kada ekipi ne ide u napadu, kada je utakmica Ëna nožË, on lepo uzme loptu i pogodi dve trojke sa 8 metara, kao argentini 2002.
kukoÄ je viÅ¡e trojki Å¡utirao, kod prodora je uglavnom iÅ¡ao do koÅ¡a, dok je bodi imao svoju foru. bilo da krene iz mesta ili driblinga u prodor, naglo se zaustavi i diže na Å¡ut sa poludistance od tablu koji nikad nije promaÅ¡ivao. bilo mu je dovoljan jedan extra brz pokret da se otarasi Äuvara i ima neometan Å¡ut. a u najboljim danima niko to nije mogao da mu brani.
a to Å¡to nije igrao nba, jebe se meni. susretao se sa nba igraÄima i Äesto pravio majmune od njih.
ja sam kao klinac obožavao kukoÄa do imbecilnosti. ali jednu stvar mu zameram. '93 je igrao sa benetonom finale evrolige i pukao od Å¡jor božinog limoža. veliki minus ako mene pitate.
kada razmišljaš kao trener uvek ćeš više vrednovati onog ko te garantovano vadi iz govana kad ti ne ide.
to recimo zameram peÄ‘i. nikad nije bio meÄ viner. nikad nije Å¡utirao za pobedu protiv lejkersa u plejof serijama.
i zato sada ni oni najgluplji u srbiji nikad viÅ¡e neće pljuvati teodosića, iako sa svojim glupostima zna da ti ekipu ubaci u kontra ritam. clutch igraÄi su suvo zlato.
kolega balota šta ti misliš? ti si jedini među ovim šabanima održao trening i vodio utakmicu.
Ma na tom nivou sve je stvar ukusa a ja više volim Kukija (osim toga što mi je sugrađanin

zanemarimo da je osvaja sva takmiÄenja u kojima je nastupa, zanemarimo da je Äak i sa hrvatskom bez Dražena osvaja medalje, a pogaÄ‘a je i buzzerbaeter-e, po meni stvar je u:
sjeća li se ko Aviea Lestera, za koga je on igra prije a za koga posli Splita, a igra je važnu ulogu u osvajanju euro titule, DuÅ¡ko Ivanović, Dino RaÄ‘a, Zoran Sretenović, Goran Sobin, Aramis Naglić itd. svi su oni imali najbolje trenutke karijere uz Kukija..., da ne dužim Äovik je boljima Äinio sve igraÄe oko sebe a kad je doÅ¡a u NBA pokaza je da može igrat Å¡to se god od njega traži, sve pozicije i to od vodonoÅ¡e do lidera...
Iako stoji sve što si ti napisa ja kad bi bira ekipu prije bi uzeja Kukija je su velike šanse da će svi ostali bolje odigrat pa su veće šanse za dobit utakmicu i to bez neizvjesne završnice...

Opet kažem sve je to vrhunski nivo i sve je to stvar osobnog ukusa...