Prvo:
Kako Danilović misli igrati u Areni kad je zakazan neki ameriÄki pjevaÄ.Usput jebo ih on u dupe

lijepo da su izgradili sportsku dvoranu u kojoj koncert ima prednost pred sportom.
Drugo:
PriÄa se o A licenci za Partizan,nakon trećeg uzastopnog Top 8,kad bi sad (a ne sumnjam u to) napunili Arenu jednom ili dvaput ovisi o rezultatu mislim da bi bili blizu toga.
Treće:
Cibonini navijaÄi su smijeÅ¡ni kad priÄaju mrtvi-ozbiljni da su zaslužili Top 8 sa 4-12 u sezoni i joÅ¡ zazivaju srejku

iako ja od srca Äestitam Ciboni Å¡to je igrala vrlo lijepu koÅ¡arku i promovirala 3 mlada igraÄa Å¡to nisu već dugo,i Å¡to nemaju puno stranaca. Iako ih smatram najvećim rivalima u ex-Yu ove godine su mi zaista dragi i Å¡teta da će se raspasti tim vjerovatno

mislim da u finalu u ZG sa Partizanom to je 50-50 utakmica.Najveći dobitak sezone je sjajni Bogdanović i nova dimenzija u igri Tomasa,što je važno za reprezentaciju.
Danas Äitam kako su igraÄi Makabija dosta prepotentni pogotovo iskompleksirani Anderson koji zaslužuje nove batine

nama to sigurno paÅ¡e a ne sumnjam da će Dule poÄeti plakati i njihovim novinarima o katastrofalnoj financijskoj situaciji i da je on već zadovoljan sve da i ne pobjedi nijednu.
Gledam malo njihov roster i istiÄu se tu 3-4 igraÄa.Anderson im je najbolji igraÄ,njegovu igru hvala Bogu svi dobro poznajemo. Vrhunski individualac,ali znali smo ga itekako saÄuvati i tu je naÅ¡a prednost.Lasmea Dule zna u duÅ¡u,a on teÅ¡ko da može njima prenesti neÅ¡to o Partizanu kad smo promijenili skoro cijeli tim od lani.Wisniewski nije naroÄito opasan.Velika opasnost je FiÅ¡er.NajviÅ¡e se bojim da će pod žestokim pritiskom sudija u Tel Aviva Marića brzo napuniti liÄnima jer je FiÅ¡er manijakalno jak makar je generalno dosta slabiji igraÄ od Alexa.Oni se diÄe da su skakaÄki tim ali ja sam siguran da ćemo ih nadskakati.I joÅ¡ 2 igraÄa treba izdvojiti-Eidsona,koji im je 2.najkorisiniji igraÄ i koji je odluÄio juÄer utakmicu s Realom.Može pogoditi trojku,može zabiti iz reketa.Možda i najvažnmiji njihov igraÄ.
I tu je Blutental koji je opasan u šutu.
Kako igrati s njima?
Ja bi u Tel Avivu poÄeo utakmicu sa VraneÅ¡om na FiÅ¡eru,jer sigurno je da je manja Å¡teta da njega napuni s liÄnima,a i VraneÅ¡ ako bi mu lupio koju bananu unio biu nervozu u njega.Andersona moramo tući kao lani

i tu bi obavili pola posla.Netko nam mora i zabijati pa ako bi izolirali ovu dvojicu i sveli ih na minimum nek Eidson i Blutental pozabijaju svoje.KljuÄna stvar za nas je popravljanje Å¡uta mi smo u ogromnoj Å¡uterskoj krizi.proÄitah negdje da je RaÅ¡ić promaÅ¡io 15 zadnjih Å¡uteva za 3.
Partizan je u Top 16 fazi posljednji u sutu za 2 i 3,broju poena i ima najviše izgubljenih lopti

i ipak je prošao među 8.
Idućih 14 dana moramo inzistirati na Å¡uterskim treninzima jer RaÅ¡ić ima oÄajnu srzonu osim onih 2-3 utakmice kad je bio na drogama, generalno on je smeće od igraÄa i valjda možemo dogodine naći boljeg Å¡utera.Za kapitena Peru se ne bojim on je pravi kad je najvažnije

.Bo takoÄ‘er vrlo slab u Å¡utu.Oni moraju se popraviti i moramo poboljÅ¡ati suradnju bekova sa Marićem.OÄita taktika protivniÄkih trenera kad igraju s Partizanom je izolacija Marića,iako on i kad ga trojica Äuvaju ostvari index 20 kao juÄer

e sad bilo bi još bolje kad bi se naši bekovi otkrivali a Marić kad ga okruže trojica da im baca povratne lopte.
Iako ga najmanje volim,polažem velike nade u ludog Rašića,i nadam se da bi mogao opet poluditi kao onih 2-3 tjedna
No,opet da zavrÅ¡i i 0-3 opet svaka Äast momcima na joÅ¡ jednoj sezoni iz snova,ali mislim da je Makabi najslabiji protivnik u Top 8 kojeg smo imali dosad.Prve godine smo imali onu prejaku Tau Ceramicu sa Splitterom,Mickaelom i tada najjaÄim RakoÄevićem, lani CSKA kojeg je jedna trojka dijelila od naslova prvaka Evrope.Makabi nije na tom nivou,ali je ipak kvalitetniji tim od nas. Imamo neke Å¡anse,ali daleko od toga da nismo autsajderi.