Komentari na EURO!
- sirokibrig
- Web Admin
Re: Komentari na EURO!
POÄŒINJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
- sirokifan23
- Respected Member
a je mi glup ovaj sustav natjecanja....sad u polufinalu se opet mi možemo srest sa njemcima, ili turci/ÄÂesi sa portugalom.....nigdje veze.....puno bi bolje bilo da u polufinalu se križaju vamo sa drugima, Å¡panjolcima ili nizozemcima.....ili tko već proÄ‘e?????
- sarma i proja
- Web Admin
to i ja mislim. i mislim da ce brzo u fudbalu da se koristi snimak za odredjivanje bitnijih stvari.
Crvena zvezda, doktor Čović, Mića Pavkov - sveto trojstvo.
Gavri wrote:Na ovom prvenstvu pojedine sudije su ocajne.
Onaj norveski celo, sto je sudio ofsajd Toniu, iako je stajao metar od njega i mogao vidjeti akciju u cjelini.... katastrofa...
CITY
Dream tim napravljen od Sportbilda....Poslije grupne faze...
Gianluca Buffon (Italien), Philipp Lahm (Tyskland), Robert Kovac (Kroatien), Servet Cetin (Tyrkiet), Hamit Altintop (Tyrkiet), Deco (Portugal), Wesley Sneijder (Holland), Xavi (Spanien), Libor Sionko (Tjekkiet), David Villa (Spanien) og Zlatan Ibrahimovic (Sverige).
Gianluca Buffon (Italien), Philipp Lahm (Tyskland), Robert Kovac (Kroatien), Servet Cetin (Tyrkiet), Hamit Altintop (Tyrkiet), Deco (Portugal), Wesley Sneijder (Holland), Xavi (Spanien), Libor Sionko (Tjekkiet), David Villa (Spanien) og Zlatan Ibrahimovic (Sverige).
Looks like....
Cameron Diaz i Pavlichenko

Cameron Diaz i Pavlichenko

- sirokibrig
- Web Admin
Hrvatskite nogometasi dobia nagrada od 6.25 milion evra, treba to da podelat, od prilika 300.000 evra na igrac.

- sirokibrig
- Web Admin
'Zašto Turska i Rusija igraju na EURU, što one imaju s Europom?'
'Turska može postati prvak, ali za njih vrata Europe moraju biti zatvorena', grozi se koruÅ¡ki premijer, koji je u Klagenfurtu veselo pozirao s hrvatskim navijaÄÂima. Pogledajte!
Austrijski politiÄÂar i predsjednik koruÅ¡ke vlade Jörg Haider izjavio je kako ne razumije zaÅ¡to reprezentacije Turske i Rusije nastupaju na europskom prvenstvu.
"Pitam se Å¡to ove dvije zemlje imaju s Europom," kazao je Haider te dodao: "Može se dogoditi da turska reprezentacija osvoji naslov prvaka Europe, ali za Tursku vrata Europe moraju biti zatvorena. Ne vjerujem da Turska može prihvatiti ponaÅ¡anje i kulturu Europe. NaÅ¡i i turski korijeni su jednostavno previÅ¡e razliÄÂiti," izjavio je Haider u razgovoru za talijanski list Corriere della Sera.
Haider, koji je u prošlosti bio optuživan kao simpatizer nacizma, izjavio je kako je za njega prvenstvo završilo kada su ispale dvije reprezentacije za koje je navijao:
"Za mene je EURO završio ispadanjem Austrije i Italije."
lika

- KK_Bosna
- Moderator
- Club: Heimir Hallgrímsson
u pravu je covjek!sirokibrig wrote:'Zašto Turska i Rusija igraju na EURU, što one imaju s Europom?'
'Turska može postati prvak, ali za njih vrata Europe moraju biti zatvorena', grozi se koruÅ¡ki premijer, koji je u Klagenfurtu veselo pozirao s hrvatskim navijaÄÂima. Pogledajte!
Austrijski politiÄÂar i predsjednik koruÅ¡ke vlade Jörg Haider izjavio je kako ne razumije zaÅ¡to reprezentacije Turske i Rusije nastupaju na europskom prvenstvu.
"Pitam se Å¡to ove dvije zemlje imaju s Europom," kazao je Haider te dodao: "Može se dogoditi da turska reprezentacija osvoji naslov prvaka Europe, ali za Tursku vrata Europe moraju biti zatvorena. Ne vjerujem da Turska može prihvatiti ponaÅ¡anje i kulturu Europe. NaÅ¡i i turski korijeni su jednostavno previÅ¡e razliÄÂiti," izjavio je Haider u razgovoru za talijanski list Corriere della Sera.
Haider, koji je u prošlosti bio optuživan kao simpatizer nacizma, izjavio je kako je za njega prvenstvo završilo kada su ispale dvije reprezentacije za koje je navijao:
"Za mene je EURO završio ispadanjem Austrije i Italije."
lika
debilizam je sto u kvalifikacijama za evropsko ucestvuju neki tamo kazakhstani, dagestani, turkmenistani (ups, oni igraju kvale u aziji), turska, rusija...
- sarma i proja
- Web Admin
a mi jos redovno popusimo u aziji.
Crvena zvezda, doktor Čović, Mića Pavkov - sveto trojstvo.
delimicno je u pravu...
ja bi dao drzavama koje se nalaze na oba kontinenta da biraju gde da igraju,Evropi ili Aziji (u ovom slucaju)
a one koje se celom povrsinom nalaze u Aziji neka igraju protiv Nepala,Pakistana i slicnih...
zamislite derbi Galatasaray - Nagoja...
ja bi dao drzavama koje se nalaze na oba kontinenta da biraju gde da igraju,Evropi ili Aziji (u ovom slucaju)
a one koje se celom povrsinom nalaze u Aziji neka igraju protiv Nepala,Pakistana i slicnih...
zamislite derbi Galatasaray - Nagoja...