Ako koga zanima:
Pobjeda nad Nijemcima - HD Rip s HTV-a...sve skupa stane na 1 DVD
1. poluvrijeme
http://thepiratebay.org/tor/4237170/UEF ... _720p_HDTV
2. poluvrijeme
http://thepiratebay.org/tor/4237810/UEF ... V_2nd_Half
Grupa B
- sirokibrig
- Web Admin
- sirokifan23
- Respected Member
Re: Grupa B
Gavri wrote:Sa kojim sastavom ce hr igrati.Verovatno izmesanim.
dosta će biti promjena, najavljeno je da bi mogao bilić 8 novih igraÄÂa stavit....saÄÂuvat one sa kartonima i umorne.....
vrlo vjerovatan sastav za poljsku:
pletikosa
vejic, simic, knezevic, pranjic
vukojevic, asanovic, prosinecki, rakitic
fizioterapeut sizgoreo, jimmy
pletikosa
- sirokibrig
- Web Admin
plete
simic vejic knezevic pranjic
leko pokrivac vukojevic rakitic
klasnic petric
simic vejic knezevic pranjic
leko pokrivac vukojevic rakitic
klasnic petric
- sirokifan23
- Respected Member
jimmy wrote:vrlo vjerovatan sastav za poljsku:
pletikosa

- sirokibrig
- Web Admin

Jeben smajli!

- sarma i proja
- Web Admin
hoce li igrati corluka? da ga menjam il jok?
Crvena zvezda, doktor Čović, Mića Pavkov - sveto trojstvo.
- sirokibrig
- Web Admin
sarma_i_proja wrote:hoce li igrati corluka? da ga menjam il jok?
Danas ne igra!
Plete
Simic Vejic Knezevic Pranjic
Leko Vukojevic Pokrivac Rakitic
Petric Klasnic
Ova ekipa vise nikad nece u ovoj postavi odigrat u to sam 100% siguran!
- sirokibrig
- Web Admin
Dodik: Voleo bih da Hrvatska bude prvak!
Ponedeljak, 16. jun 2008. 11:21
Premijer Republike Srpske Milorad Dodik ima (ne)obiÄÂnog favorita na Evropskom prvenstvu u fudbalu. NeobiÄÂnog zbog svega Å¡to se deÅ¡avalo devedesetih godina u bivÅ¡oj Jugoslaviji, ali je dao primer poboljÅ¡anju sveukupnih odnosa država nastalih raspadom ex-YU.
"OdliÄÂna pobeda Hrvatske, svaka ÄÂast. Verovali ili ne navijao sam za Hrvatsku, budući da tamo ne igra Srbija", rekao je Dodik u intervjuu za zagrebaÄÂki "VeÄÂernji list", komentariÅ¡ući pobedu Hrvata nad Nemcima.
Na opasku novinara lista da mu ne veruju u Hrvatskoj, premijer RS kaže da je to problem Hrvatske, a najpre njenog vrha, koji ne uvažava ÄÂinjenice u BiH.
"Ipak, želim da kažem da Hrvatska igra odliÄÂan fudbal. Drago mi je Å¡to su pobedili. Prvo sam bio impresioniran pobedom na Vembliju protiv Engleske. Svi mi mali narodi, a u suÅ¡tini, hrvatski i srpski su mali u odnosu na evropske nacije, volimo kada pobeÄ‘ujemo upravo te velike. Zato sam i navijao u maestralnoj pobedi protiv Engleske i time je praktiÄÂno eliminisali iz zavrÅ¡nice prvenstva", kaže Dodik.
Premijer RS kaže da je zajedno sa svojim ministrima imao karte za susret Hrvatske sa Austrijom u BeÄÂu, ali je zbog poznate polemike sa Stjepanom Mesićem smatrao da je neprimereno da se tamo pojavljuje.
"Da nije bilo toga sigurno bih bio u BeÄÂu i navijao za Hrvatsku. Utakmica protiv NemaÄÂke opet je bila impresivna po igri, ali i po rezultatu. Žao mi je Å¡to nije bilo viÅ¡e golova, jer je bilo odliÄÂnih Å¡ansi. NemaÄÂka, koja melje protivnike, nije bila u stanju nijednog trenutka da kontroliÅ¡e susret i u principu bili su nemoćni. Hrvatska je bila superiorna u svakom smislu. Iskreno, voleo bih da igraju u finalu i pobede", kaže Dodik.
(MONDO)

Ponedeljak, 16. jun 2008. 11:21
Premijer Republike Srpske Milorad Dodik ima (ne)obiÄÂnog favorita na Evropskom prvenstvu u fudbalu. NeobiÄÂnog zbog svega Å¡to se deÅ¡avalo devedesetih godina u bivÅ¡oj Jugoslaviji, ali je dao primer poboljÅ¡anju sveukupnih odnosa država nastalih raspadom ex-YU.
"OdliÄÂna pobeda Hrvatske, svaka ÄÂast. Verovali ili ne navijao sam za Hrvatsku, budući da tamo ne igra Srbija", rekao je Dodik u intervjuu za zagrebaÄÂki "VeÄÂernji list", komentariÅ¡ući pobedu Hrvata nad Nemcima.
Na opasku novinara lista da mu ne veruju u Hrvatskoj, premijer RS kaže da je to problem Hrvatske, a najpre njenog vrha, koji ne uvažava ÄÂinjenice u BiH.
"Ipak, želim da kažem da Hrvatska igra odliÄÂan fudbal. Drago mi je Å¡to su pobedili. Prvo sam bio impresioniran pobedom na Vembliju protiv Engleske. Svi mi mali narodi, a u suÅ¡tini, hrvatski i srpski su mali u odnosu na evropske nacije, volimo kada pobeÄ‘ujemo upravo te velike. Zato sam i navijao u maestralnoj pobedi protiv Engleske i time je praktiÄÂno eliminisali iz zavrÅ¡nice prvenstva", kaže Dodik.
Premijer RS kaže da je zajedno sa svojim ministrima imao karte za susret Hrvatske sa Austrijom u BeÄÂu, ali je zbog poznate polemike sa Stjepanom Mesićem smatrao da je neprimereno da se tamo pojavljuje.
"Da nije bilo toga sigurno bih bio u BeÄÂu i navijao za Hrvatsku. Utakmica protiv NemaÄÂke opet je bila impresivna po igri, ali i po rezultatu. Žao mi je Å¡to nije bilo viÅ¡e golova, jer je bilo odliÄÂnih Å¡ansi. NemaÄÂka, koja melje protivnike, nije bila u stanju nijednog trenutka da kontroliÅ¡e susret i u principu bili su nemoćni. Hrvatska je bila superiorna u svakom smislu. Iskreno, voleo bih da igraju u finalu i pobede", kaže Dodik.
(MONDO)

-
- Moderator
Navijaci iz Hongkonga slave pobjedu Hrvatske, koji carevi...
http://www.youtube.com/watch?v=zzGUj6jG0hE

- sirokibrig
- Web Admin
Lord Johnny wrote:Navijaci iz Hongkonga slave pobjedu Hrvatske, koji carevi...![]()
![]()
Skroz povrsno citas forum moram te ukorit!

-
- Moderator
Nisam stigao procitati sve posto po danu radim a navecer sam u gradu (Bern) i pijem sa navijacima (otkud god dosli). A ovaj vikend sam bio u Innsbrucku kod Svedkinja.