Mico_Dusanovic wrote:malo jesam pretjero.. ali siguran sam da je prosjek rukometne lige prvaka oko 7 000 gledalcov..
imas jedan jedini klub u LP koji ima veci prosijek od 6.000!
Mico_Dusanovic wrote:malo jesam pretjero.. ali siguran sam da je prosjek rukometne lige prvaka oko 7 000 gledalcov..
balota wrote:Troglav > Hajduk, Hajduk = Barcelona, Troglav > Barcelona...
bojsn wrote:sta se gleda ako danska, slovenija i hrvatska zavrse sa 6 bodova?
gol razlika? ili gol razlika iz medjusobnih okrsaja?
balota wrote:Troglav > Hajduk, Hajduk = Barcelona, Troglav > Barcelona...
Livnjak wrote:Mico_Dusanovic wrote:malo jesam pretjero.. ali siguran sam da je prosjek rukometne lige prvaka oko 7 000 gledalcov..
imas jedan jedini klub u LP koji ima veci prosijek od 6.000!
Mico_Dusanovic wrote:Vidim da ste spominjali popularnost rukometa..
Edo, kakvo je stanje u Danskoj?
kod nas je rukomet trenutno na jugu hrvatske treci (iza vaterpola), a na sjeveru drugi.. iako to nije prirodna situacija jer će se koÅ¡arka kad tad vratit gdje joj je mjesto..
Al šta jest jest, rukomet svakim natjecanjem dobiva na popularnosti, a rukometna euroliga ima gotovo isti broj gledatelja kao i košarkaška.. samo što izvan europe rukomet igra svega nekoliko zemalja, zemlje Magreba, Koreja, Egipat.. Argentina onako kao rekreativno.. i to je to..
Edo wrote:Hala u Kelnu prima oko 20 000...Tamo igra Gumersbach, ekipa Zrnica...
Kingdom of Montenegro wrote:Edo wrote:Hala u Kelnu prima oko 20 000...Tamo igra Gumersbach, ekipa Zrnica...
Tačno,a u polufinalu lige Å¡ampiona proÅ¡le godine im je bilo svih 20 000.Tako su barem rekli kod nas na televiziji(igra tamo Stojanović).Ne znam koji im je prosjek,ali ako je im na joÅ¡ 2-3 utakmice doÅ¡lo makar upola toliko siguran sam da prosjek mora bit veći od 7000.
Edo wrote:Kingdom of Montenegro wrote:Edo wrote:Hala u Kelnu prima oko 20 000...Tamo igra Gumersbach, ekipa Zrnica...
Tačno,a u polufinalu lige Å¡ampiona proÅ¡le godine im je bilo svih 20 000.Tako su barem rekli kod nas na televiziji(igra tamo Stojanović).Ne znam koji im je prosjek,ali ako je im na joÅ¡ 2-3 utakmice doÅ¡lo makar upola toliko siguran sam da prosjek mora bit veći od 7000.
Sjecam se te tekme...Valjadolid ih dobio, cini mi se Muratovic je dao odlucucjuci gol....U Gumersbacha je igrao i Momir Ilic, on je valjda Srbijanski reprezentativac.
rukomet je u njemačkoj po gledanosti drugi sport..Kingdom of Montenegro wrote:
bojsn wrote:celje ima dvoranu za 5000 + 1000 stajalista
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests