Da ja objasnim onima koji se ne razumiju u tenis, kratko i jednostvano, da odma shvate: Fedi je najbolji tenisač svih vremena. To je sve što treba znati o ovoj temi.
Next question!

SALADIN wrote:srdjan wrote:Saladine umjesto da kenjaš molim te da objasniš ovo.
Realno glupa rasprava jer ne znaš o tenisu ništa, ali ajde da ti dam šansu.
Zasto mislis da ne znam nista o tenisu?
Vecina vas ovdje na forumu ste poceli pratiti tenis dolaskom Djokovica....pogledaj historiju foruma, pa ces vidjeti kad ste poceli pisati ovdje.
Ja sam pratio tenis od malena, i nije bilo turnira koji se prikazivao na tv-u kojeg nisam gledao. Ispratio Edberg, Lendla, Beckera, Sticha, Curriera, Agassia, Samprasa.... I sam vrlo dobro igram![]()
Govoris da je Federer osvajao GS dok je bila losa konkurencija, zar ne?
A sad vidimo da je Djokovicu u najboljim godinama glavna konkurencija covjek koji ima 37 godina....kakva je to konkurencija?
SALADIN wrote:srdjan wrote:Saladine umjesto da kenjaš molim te da objasniš ovo.
Vecina vas ovdje na forumu ste poceli pratiti tenis dolaskom Djokovica....pogledaj historiju foruma, pa ces vidjeti kad ste poceli pisati ovdje.
Ja sam pratio tenis od malena, i nije bilo turnira koji se prikazivao na tv-u kojeg nisam gledao. Ispratio Edberg, Lendla, Beckera, Sticha, Curriera, Agassia, Samprasa.... I sam vrlo dobro igram![]()
A sad vidimo da je Djokovicu u najboljim godinama glavna konkurencija covjek koji ima 37 godina....kakva je to konkurencija?
Gavri wrote:SALADIN wrote:srdjan wrote:Saladine umjesto da kenjaš molim te da objasniš ovo.
Nisi ispratio mec DC protiv Svedske kada su za Yug igrali Pripic I Ivanisevic, realno poceo si od juce da gledas tenis![]()
I cudo da nisi pratio Moniku Seles dok je nastupala za SRJ![]()
Djokovicu je konkurencija najjaca. Prosti
Gavri wrote:
Nisi ispratio mec DC protiv Svedske kada su za Yug igrali Pripic I Ivanisevic, realno poceo si od juce da gledas tenis![]()
I cudo da nisi pratio Moniku Seles dok je nastupala za SRJ![]()
Djokovicu je konkurencija najjaca. ProstiAko bude imao najvise GS bice najbolji jer je osvojio najvise GS i ima bolji medjusobni skor, ima sve osvojene Masters turnire sto Federer nema.
Gavri wrote:Ladno postoji Crnogorka WTA igracica koja se zove Vladica![]()
![]()
https://www.tennisexplorer.com/player/babic-6c644/
Gavri wrote:Pravilno je hladno, ali zargonski se negde kaze ladno.
Sada se na meti Australijanca našao trener Novaka Đokovića – Goran Ivanišević. Hrvata su nedavno pitali da li bi bio trener Kirjosu, na šta je bivši šampion Vimbldona rekao da "ne veruje, jer ne zna šta bi mogao da kaže Niku".
Bio je to povod da Kirjos kratko na svom Twitteru prokomentariše: "Ni ja"!
srdjan wrote:Evo tipično razmišljanje jednog klasičnog zapadnog fašista. Iz jedne rečenice vidljiva je sva silna mržnja, kompleks više vrijednosti prema istoku, mržnja prema Novaku, ili sire prema Srbiji, Balkanu, Istoku...
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.p ... id=1574190
Da mogu najradije bi ga zaklali, kao što su učinili zadnji put u slučaju Monike kad je netko s ovih prostora dominirao njihove ljubimce.
Ali ovakve tvrdnje polako pokazuju strah da bi ga Novak mogao prestići.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests