Tenis 2013
Re: Tenis 2013
Vidim ja koga bole srpske titule 

-Hans- wrote:ajkula wrote:od zadnjih 11 gs novak je dobio 5 i igrao 3 finala mislim i ostalo polufinale.
malo li je ?
jel trebao da dobije i nadala na garosu , mareja na domacem terenu da bi ga neki spomenuli kao nekog bitnog u teniskoj istoriji.
Djokovic je najbolji igrac danasnjice na hard courtu.
Nadal na zemlji, Murray na travi.
Fed je ispao iz kombinacija.
Pa ne moze se nazvati najboljim hard cout igracem sadasnjice kada je Marej trenutni sampion US Open-a tj brani titulu . Trenutno su on i Djokovic najbolji. Ako marej odbrani US Open(sto ce se najverovatnije desiti) nece biti sumnje da je i na toj podlozi najbolji teniser trenutno .
Zlatorog - Partizan 72:62 SAT, 19.11. 16:00 ho ho ho
srdjan wrote:Vidim ja koga bole srpske titule
Broj osvoeni wimbledom, roland garros i olimpiada.
Nadal 11 (RG 8, WIM 2, OI 1)
Federer 8
Murej 2
Djokovic 1
Za 20 tak godina kad experti prica za Djokovic ce im padni samo jedna stvar napamet, aha onoj koj igral dobro samo u australija.

Inace Marej vodi 2:0 protiv Djokovica u finalima gred slemova koji su se odigrali van Australije.
inace u poslednje 3 godine u broju osvojenih gs djokovic gubi 6:5. od svih ostalih tenisera na planeti.
luzer.
luzer.
Budi muško a ne Vujošević Duško.
MKD wrote:znam da istina moze da boli sta se tice australije.
ali jos ima nade da ce nole osvoiti OI, RG i jos koji wim. ali dok nie ova debata je smijesna.
![]()
FT Ivo Karlovic 6 1 6
Vasek Pospisil 4 6 3
Karlovic u ctvartfinale u newport. odlican kombek steta sta ne se oporavi ranije bi kolektiraom dobri poena u kvins, nothingham, wimbledon i newport.
Zovu ga doktor

Sa 34 grbe na leđima, nakon bolesti i pauze 3 mjeseca bez treninga, nakon sto je mislio prekinuti karijeru, vrati se tenisu sa plasmanom u cetvrtfinale

Prije mjesec dana je slao tweetove kako mu je tesko odraditi trening do kraja.. Sav naporan rad se isplatio.
Ne razumem sta si steo da kazes sa tim, ironija ili sta je vec
Samo iznosim podatak za one forumase koji se sprdaju i tvrde da je Marej daleko kvalitetom od Novaka a njegovo vreme je tek doslo a i favorit je na svim turnirima koji se ne igraju na zemlji.

Da parafraziram velikog covjeka: neki misle da je noletovo vrijeme proslo a on im porucuje da njihovo jos nije doslo 

Srle8 wrote:Inace Marej vodi 2:0 protiv Djokovica u finalima gred slemova koji su se odigrali van Australije.
Dokovic vodi protiv Mareja 2-0 u finalima igranim van SAD i Londona.

Jel se meni cini ili pojedinima nije jasno da dijalog Hansa i ovog iz dijaspore sluzi samo za provokacije.
A onaj ko je dozvolio da se ovo radi na ovom topiku, a ko ima mogucnost da ga uredi, nek se goni u tri lijepe picke materine.
A sad banana. Aufviderzen.
A onaj ko je dozvolio da se ovo radi na ovom topiku, a ko ima mogucnost da ga uredi, nek se goni u tri lijepe picke materine.
A sad banana. Aufviderzen.

Svakog ima pravo na svoje demokratsko mislenje, iako znam da to nei jasno covek koj je zivio u Minsk par godini.

Isner vs Karkovic
Hewitt vs Hernych
Mahut vs Przysiezny
Sijslin vs Russel
Malo iznenaduvanje sta Querrey ispao u prvo kolo. Karlovic ima odlicni sansi proti Isner. Hewitt ma ista polovina.
jer se nekog sjeti tekma Mahut Isner na wimbledon. Maraton 5 dana
Hewitt vs Hernych
Mahut vs Przysiezny
Sijslin vs Russel
Malo iznenaduvanje sta Querrey ispao u prvo kolo. Karlovic ima odlicni sansi proti Isner. Hewitt ma ista polovina.
jer se nekog sjeti tekma Mahut Isner na wimbledon. Maraton 5 dana

- KK_Bosna
- Moderator
- Club: Heimir Hallgrímsson
MKD wrote:recimo nitko ne pameti da Thomas Johansson sem fanaticar ko mene
pamtim ga i ja... ToJo je bio paklen igrac

srdjan wrote:Srle8 wrote:Inace Marej vodi 2:0 protiv Djokovica u finalima gred slemova koji su se odigrali van Australije.
Dokovic vodi protiv Mareja 2-0 u finalima igranim van SAD i Londona.
Pa pobedjuje samo na AO. Na najsporijoj tvrdoj podlozi. Sto ga cini specijalistom poput Nadala. Mada Nadal je daleko uspesniji na svojoj omiljenoj podlozi.
Novak se zahvalio Nemcu, koji mu je uputio jasnu poruku nakon poraza od Endija Mareja u finalu Vimbldona.
"Slušaj... svideo mi se tvoj govor, veliki humanitarni rad, divni saradnici, neverovatni prijatelji, ali hoću da te vidim kako pobeđuješ opet!", odgovorio je Beker Đokoviću.
Da ima Bekerov mind set sto bi rekli englezi, danas bi imao najmanje 10 grend slemova.
Karlovic je imao ozbiljan problem u sred meca, skoro se srusio. Mislim da mu je ovo znak da zavrsi karijeru.